sss.0 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #1 Ölü pikselli monitörü tamir edip mi gönderiyorlar yoksa sıfır, yeni kutu mu gönderiyorlar?
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 15 Haziran 2021 #2 Değiştirilmesi lazım.
G Grooveagent Kilopat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 460 Çözümler 1 15 Haziran 2021 #3 Hiçbir işlem yapmazlar belli bir seviyeye kadar diye biliyorum. Bir iki ölü pixele işlem yapılmıyor genelde.
Hiçbir işlem yapmazlar belli bir seviyeye kadar diye biliyorum. Bir iki ölü pixele işlem yapılmıyor genelde.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 15 Haziran 2021 #4 Ölü piksel tamir edilmez. Değişim konusu da marka dan markaya göre değişir. Mesela MSI monitörümde ölü piksel vardı 5 ölü piksel olmadan değişim yapmadıklarını söylemişlerdi, para iadesi alabilirsin tüketici hakkı.
Ölü piksel tamir edilmez. Değişim konusu da marka dan markaya göre değişir. Mesela MSI monitörümde ölü piksel vardı 5 ölü piksel olmadan değişim yapmadıklarını söylemişlerdi, para iadesi alabilirsin tüketici hakkı.
sss.0 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #5 Grooveagent dedi: Hiçbir işlem yapmazlar belli bir seviyeye kadar diye biliyorum. Bir iki ölü pixele işlem yapılmıyor genelde. Genişletmek için tıkla... Monitör sabah geldi 1 tane ölü piksel vardı şimdi 1 tane daha çıktı yan yana ikisi de.
Grooveagent dedi: Hiçbir işlem yapmazlar belli bir seviyeye kadar diye biliyorum. Bir iki ölü pixele işlem yapılmıyor genelde. Genişletmek için tıkla... Monitör sabah geldi 1 tane ölü piksel vardı şimdi 1 tane daha çıktı yan yana ikisi de.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #6 Markaya göre değişir bu soru. Fakat genel olarak güvenilir markalar büyük markalar sıfır kutulu ürün gönderiyor.
Markaya göre değişir bu soru. Fakat genel olarak güvenilir markalar büyük markalar sıfır kutulu ürün gönderiyor.
G Grooveagent Kilopat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 460 Çözümler 1 15 Haziran 2021 #7 Servis ile bir görüşün işlem yapacaklarını sanmıyorum ama bir sor yine.
sss.0 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #8 Teşekkürler hepinize.