Arkadaşlar, laptopu alalı 1 yıl oldu garantisi devam ediyor. Ekranın ortasında ölü pixel oluştu önceden küçük bir noktaydı umursamadım. Bilmiyordum daha doğrusu, garantiye göndersem 3 veya altı pixele bakmıyoruz derler mi acaba? Sonuçta ayıplı mal. Bu ne yapmam gerek? Önerilerinizi bekliyorum. Ölü pixel siyah ve mavi renkte belli oluyor. Beyaz nokta şeklinde. Laptop ASUS TUF 504.
Her koşulda değil. Bazı ölçütler var. Örneğin ölü piksel sayısı, ekranın merkezinde olup olmaması, büyüklüğü gibi.. Garanti koşullarına bakmanız en doğrusu. Her marka aynı olmayabiliyor.
Asus monitörüm var, ekranda 2 adet ölü piksel mevcut. Asus'u arayıp sordum 3 veya üzeri olunca değişim yapılabiliyor dediler. Belki laptopta durum farklıdır. Müşteri hizmetlerini ara sor istersen kolay bağlanılıyor zaten. Numara: 0850 522 2787
Asus monitörüm var, ekranda 2 adet ölü piksel mevcut. Asus'u arayıp sordum 3 veya üzeri olunca değişim yapılabiliyor dediler. Belki laptopta durum farklıdır. Müşteri hizmetlerini ara sor istersen kolay bağlanılıyor zaten. Numara: 0850 522 2787