kk11on Femtopat Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:44 #11 OnurTAŞ dedi: Sizde yoksa bir komşunuzdan rica edin. Basit bir uydu alıcısı iş görür. Varsa direkt değişim isteyin. Genişletmek için tıkla... Laptopa bağladım ve intenretten ölü pixel testine girdim sadece siyahta aynı şey oldu ve diğer renklerde hicbisey yoktu sizce ne olabilir kk11on dedi: Laptopa bağladım ve intenretten ölü pixel testine girdim sadece siyahta aynı şey oldu ve diğer renklerde hicbisey yoktu sizce ne olabilir Genişletmek için tıkla... Beyaz, kırmızı,mavi, yeşilde herşey normal
OnurTAŞ dedi: Sizde yoksa bir komşunuzdan rica edin. Basit bir uydu alıcısı iş görür. Varsa direkt değişim isteyin. Genişletmek için tıkla... Laptopa bağladım ve intenretten ölü pixel testine girdim sadece siyahta aynı şey oldu ve diğer renklerde hicbisey yoktu sizce ne olabilir kk11on dedi: Laptopa bağladım ve intenretten ölü pixel testine girdim sadece siyahta aynı şey oldu ve diğer renklerde hicbisey yoktu sizce ne olabilir Genişletmek için tıkla... Beyaz, kırmızı,mavi, yeşilde herşey normal