Ölüm boşluk mu?

Bence cansız cisimler gibi bedenimiz sadece bir cisim olarak kalacak. Tabii çürüyecek sonra

Gercekten olumden sonrasinin ne olacagini kimse bilemez, ancak korkuyorum. Umarim bir tanri vardir ve oteki hayat vardir.

Gercekten olumden sonrasinin ne olacagini kimse bilemez, ancak korkuyorum. Umarim bir tanri vardir ve oteki hayat vardir.
Korkuyorsan neden iman edip öbür hayatını garantiye almıyorsun? Tanrı var ve bu belirsizlik senin için pek iyi olmaz.

@381258 Tanriya gercekten inaniyorum ancak dinlere inanmiyorum hepsi satsafa, Bu arada iman etmek gercek inanc ve sevgiyle olur. Eger ben garanti amaciyla ve korkuyla iman edersem o iman olmaz. O inanc olmaz.

@381258 Tanriya gercekten inaniyorum ancak dinlere inanmiyorum hepsi satsafa, Bu arada iman etmek gercek inanc ve sevgiyle olur. Eger ben garanti amaciyla ve korkuyla iman edersem o iman olmaz. O inanc olmaz.
O halde gercekten ve sevgiyle inan dostum sen de. Tanrının insanı yaratıp başıboş bıraktığına, herhangi bir din gönderdiğine inanmamak, Tanrı'yı reddetmekten daha sıkıntılı ve çelişkili bir durum.

Sacmaliklara inanmak hic inanmamaktan iyi mi yani? Bir de soyle bir durum var dine gercekten inansam bile dinin soylediklerini uygulamam ben.

Ölüm boşluk değil. Doğmadan önce neysen öldükten sonra da o olacaksın.

Bence öldükten sonra da bir hayat var ayetlere göre cennete gidenler bütün evreni gezecek ben ölümden sonrasına inanıyorum.
Kanka ölümden sonra nasıl hayat olsun? Dinimizde zina yasak olmasına rağmen öbür dünyada sizi pembe memitolu huriler bekliyor diyorlar. Sana mantıklı geliyor mu? Allah'ın gücüne gitmesin ben müslümanım ama bazı şeyeler gerçekten saçmalık derecesinde.

Ödül kardeşim o erkeklere koskoca Allah ne vereceğini iyi biliyor.

Öldüysen ilk önce burun son nefesleri alır ardından beden toprak olup 120 yıl içinde bir ağaca dönüşür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…