Ölüm maçı niye hile dolu?

MorgauS_0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F
Msi H610M-E
16 Gb DDR4 Ram
Msi Rtx 3060
Ölüm maçı full hile dolu. Oyunda yaklaşık 2K saatim var, mm de bir sorun yok fakat DM'de full hile dolu, hele ki kasa günlerinde. Artık alıştık, siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölüm maçı full hile dolu. Oyunda yaklaşık 2K saatim var, mm de bir sorun yok fakat DM'de full hile dolu, hele ki kasa günlerinde. Artık alıştık, siz ne düşünüyorsunuz?

360 atarak gezip headshot atan botları görmekten DM giremiyorum.

Ne hilesi hocam onlar büyük ihtimalle aim çalışmak için dm giren profesyonel esporculardır. O kadar ki 360 no scope bile atabiliyorlar.

Herkesi hile sanmayın arkadaşlar. Rahmetli olan ev arkadaşımın takımı CS 1.6'da Türkiye ilk 5 deydi. Kendisi sayesinde tanıştım CS 1.6 ile o zaman. Türkiye çapında yapılan bir turnuvada ikinci olmuşlardı.

Ve death match atmıştık, adamın frag 500-600'ları buluyordu hile diye atılıyordu ve bunu sadece keleş ile yapıyordu. Ben şok, o sıra mal gibi sadece DM oynayabiliyordum 100-150 vurdum diye seviniyordum adamı görünce bıraktım ki en fazla 250 falan oluyordu frag.

Bir kere ben de hile mile yapıyorsun dedim ergen gibi, kendi mouse klavyeyi aldı benim bilgisayara geçti. Ayarı çekti yine frag 400-500'ler. Adam aim olarak doğmuş.

Keşke o sıralar Twitch vs. şeyler daha yaygın olsaydı Türkiye'deki sayılı oyunculardandı.

Allah rahmet eylesin fakat ölüm maçındakiler rozetsiz yeni başlayan adamlar ve aimlock ile kitlenıyorlar direkt.

Allah rahmet eylesin fakat ölüm maçındakiler rozetsiz yeni başlayan adamlar ve aimlock ile kitlenıyorlar direkt.

1.6'dan sonra go'yu hiç oynamadım yani nasıl bir durumda yapıda ama arkadaş onda da yardırmıştı yani. Bilmiyorum bence ciddi bir yetenek söz konusu.

Evet go'da hileleri çok duyuyoruz ediyoruz da cs1.6 da da alası vardı yani demek istediğim böyle hile sanılan çok iyi adamlar var.

Eğer oynasaydın görürdün kafayı yerdin psikolojim bozuldu artık ölüm macına hile geldigi zaman kafayı yıyorum.

Armory pass haftalık drop felan adamlar yatırım yapmış okadar bide her çarı eliyle mi oynayacak Botu biraz kıssalar aslında iyi olacak da İtali mapindeki oyuncular full bot 20 adam varsa 17 18 i bot MM devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…