Hocam daha yolun başındasınız nelerle uğraşıyorsunuz yaşayın hayatınızı belki 200 yaşını görecek ilk insan olacaksınız düşünmeyin şu an bunları kader bilinmez.
Mezarlığa gömülmek istemiyorum. Öldükten sonra, uygun organlarımın ihtiyacı olan hastalara bağışlanmasını ve bedenimin kalan kısımlarının yakılıp külleri bir yerden dökülmesini istiyorum.
Hocam kesin değil ama öldükten sonra organlarının bağışlanmasını isteyen hastalar için çok uğraşılmıyor diye duydum sırf organlar için ölmenizi bile istiyorlar.
Ben olsam bu ülke sınırları içinde organlarımı bağışlamazdım. Ayrıca vasiyet dediğin şeyi ilerde bir ailen olur ise oğluna kızına yaptırabilirsin birisi gelip senin için yapmaz bunu.
@897669 Kendinizi kadavra laboratuvarına bağışlamaya ne dersiniz? Hem tıbba da katkınız olur diye düşünüyorum. Vasiyetname noter eşliğinde yazılıyor diye biliyorum.
@897669 Kendinizi kadavra laboratuvarına bağışlamaya ne dersiniz? Hem tıbba da katkınız olur diye düşünüyorum. Vasiyetname noter eşliğinde yazılıyor diye biliyorum.