İbrahim Etem arsal Zeptopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #1 RAM 16gb İşlemci intel i 3 9. nesil Arkadaşlar merhaba. Anakartım OEM, BIOS modum eski. Rufus'tan UEFI Windows 10 ISO hazırladım. Yüklesem uyumlu olur mu sizce?
Arkadaşlar merhaba. Anakartım OEM, BIOS modum eski. Rufus'tan UEFI Windows 10 ISO hazırladım. Yüklesem uyumlu olur mu sizce?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 24 Nisan 2022 #2 İbrahim Etem arsal dedi: Arkadaşlar merhaba. Anakartım OEM, BIOS modum eski. Rufus'tan UEFI Windows 10 ISO hazırladım. Yüklesem uyumlu olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... BIOS'unuz legacy ise yani eski ise UEFI kurulumu başlatamazsınız.
İbrahim Etem arsal dedi: Arkadaşlar merhaba. Anakartım OEM, BIOS modum eski. Rufus'tan UEFI Windows 10 ISO hazırladım. Yüklesem uyumlu olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... BIOS'unuz legacy ise yani eski ise UEFI kurulumu başlatamazsınız.
İbrahim Etem arsal Zeptopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #3 zeki1981 dedi: BIOS'unuz legacy ise yani eski ise UEFI kurulumu başlatamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anakartı değiştirsem olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2022
zeki1981 dedi: BIOS'unuz legacy ise yani eski ise UEFI kurulumu başlatamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anakartı değiştirsem olur mu?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 24 Nisan 2022 #4 İbrahim Etem arsal dedi: Anakartı değiştirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakartı değiştirirseniz olur bu mesajıda büyük harf ile yazmayın. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2022
İbrahim Etem arsal dedi: Anakartı değiştirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakartı değiştirirseniz olur bu mesajıda büyük harf ile yazmayın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Nisan 2022 #5 zeki1981 dedi: BIOS'unuz legacy ise yani eski ise UEFI kurulumu başlatamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kullanıcının mesajını okumadınız sanırım. 9. Nesil işlemci destekleyen bir anakart %99 UEFI desteklidir.
zeki1981 dedi: BIOS'unuz legacy ise yani eski ise UEFI kurulumu başlatamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kullanıcının mesajını okumadınız sanırım. 9. Nesil işlemci destekleyen bir anakart %99 UEFI desteklidir.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 24 Nisan 2022 #6 İbrahim Etem arsal dedi: Gözlerim bozuk küçük yazınca iyi göremiyorum insanları bilip bilmeden yargılamayın. Genişletmek için tıkla... Senin rahasızlığın olduğunu bilememki kain değilim sonuçta. Ayrıca seni yargılayak en son kişi benim çünkü benim gözlük numara 9,5 sizde bilip bilmeden tepki göstermeyin isterseniz. Recep Baltaş dedi: Kullanıcının mesajını okumadınız sanırım. 9. nesil işlemci destekleyen bir anakart %99 UEFI desteklidir. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS modum eski demiş. İşlemciyi fark etmedim açıkçası. Dediğiniz gibi anormal bir durum var.
İbrahim Etem arsal dedi: Gözlerim bozuk küçük yazınca iyi göremiyorum insanları bilip bilmeden yargılamayın. Genişletmek için tıkla... Senin rahasızlığın olduğunu bilememki kain değilim sonuçta. Ayrıca seni yargılayak en son kişi benim çünkü benim gözlük numara 9,5 sizde bilip bilmeden tepki göstermeyin isterseniz. Recep Baltaş dedi: Kullanıcının mesajını okumadınız sanırım. 9. nesil işlemci destekleyen bir anakart %99 UEFI desteklidir. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS modum eski demiş. İşlemciyi fark etmedim açıkçası. Dediğiniz gibi anormal bir durum var.