kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 20 Haziran 2020 #11 Okito dedi: 1000tl vermek istemiyorsanız mecbur alacaksınız, ya oem ya korsan. Genişletmek için tıkla... Yani bir işletim sistemine 1000 TL vermek ne kadar mantıklı?
Okito dedi: 1000tl vermek istemiyorsanız mecbur alacaksınız, ya oem ya korsan. Genişletmek için tıkla... Yani bir işletim sistemine 1000 TL vermek ne kadar mantıklı?
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Haziran 2020 #12 kerobey7887 dedi: Yani bir işletim sistemine 1000 TL vermek ne kadar mantıklı? Genişletmek için tıkla... Mantıklı değil, vereni de tanımam o yüzden illegale devam.
kerobey7887 dedi: Yani bir işletim sistemine 1000 TL vermek ne kadar mantıklı? Genişletmek için tıkla... Mantıklı değil, vereni de tanımam o yüzden illegale devam.
Üfler Hectopat Katılım 8 Nisan 2019 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer KKTC 20 Haziran 2020 #13 Erdem Çolakoğlu dedi: Hayır sorun çıkmaz. Tek sıkıntı güvenilir satıcı bulmanız olacaktır, yorumları dikkatli okuyun, OEM yerine MAK lisans satabilirler. Genişletmek için tıkla... MAK veya OEM olduğunuz nasıl anlarız? Şuan kullandığım key için soruyorum.
Erdem Çolakoğlu dedi: Hayır sorun çıkmaz. Tek sıkıntı güvenilir satıcı bulmanız olacaktır, yorumları dikkatli okuyun, OEM yerine MAK lisans satabilirler. Genişletmek için tıkla... MAK veya OEM olduğunuz nasıl anlarız? Şuan kullandığım key için soruyorum.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 20 Haziran 2020 #14 Üfler dedi: MAK veya OEM olduğunuz nasıl anlarız? Şuan kullandığım key için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Cmd'yi yönetici olarak açın ve enterlayın: slmgr -dli MAK lisans ise VOLUME_MAK yazar.
Üfler dedi: MAK veya OEM olduğunuz nasıl anlarız? Şuan kullandığım key için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Cmd'yi yönetici olarak açın ve enterlayın: slmgr -dli MAK lisans ise VOLUME_MAK yazar.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 20 Haziran 2020 #15 Üfler dedi: MAK veya OEM olduğunuz nasıl anlarız? Şuan kullandığım key için soruyorum. Genişletmek için tıkla... CMD'ye "slmgr -dli" yazarsanız görebilirsiniz lisansınızın türünü. Gene türeyecek yasal değil ve OEM korsan taraftarları.
Üfler dedi: MAK veya OEM olduğunuz nasıl anlarız? Şuan kullandığım key için soruyorum. Genişletmek için tıkla... CMD'ye "slmgr -dli" yazarsanız görebilirsiniz lisansınızın türünü. Gene türeyecek yasal değil ve OEM korsan taraftarları.
Ege_s35 Kilopat Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 474 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #16 2 yılı aşkın süredir OEM Win10 Pro lisansı kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok.
Üfler Hectopat Katılım 8 Nisan 2019 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer KKTC 20 Haziran 2020 #17 Erdem Çolakoğlu dedi: Cmd'yi yönetici olarak açın ve enterlayın: slmgr -dli MAK lisans ise VOLUME_MAK yazar. Genişletmek için tıkla... RETAİL yazıyor ne anlama geliyor?
Erdem Çolakoğlu dedi: Cmd'yi yönetici olarak açın ve enterlayın: slmgr -dli MAK lisans ise VOLUME_MAK yazar. Genişletmek için tıkla... RETAİL yazıyor ne anlama geliyor?
Ege_s35 Kilopat Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 474 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #18 Kutulu lisans. Ömür boyu destek verilen lisanslardan.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 20 Haziran 2020 #19 Üfler dedi: RETAİL yazıyor ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Retail lisanslar taşınabilir, yani yeni bir bilgisayarda da kullanabilirsiniz. Tek bir bilgisayarda OEM'ler kalıcı oluyor. Sonuç olarak sorun yok.
Üfler dedi: RETAİL yazıyor ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Retail lisanslar taşınabilir, yani yeni bir bilgisayarda da kullanabilirsiniz. Tek bir bilgisayarda OEM'ler kalıcı oluyor. Sonuç olarak sorun yok.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 20 Haziran 2020 #20 Üfler dedi: RETAİL yazıyor ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Dert etmene gerek yok demek oluyor arkadaşım.
Üfler dedi: RETAİL yazıyor ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Dert etmene gerek yok demek oluyor arkadaşım.