Merhaba. Yeni sistem dizdim ve W11 Pro yükledim. Etkinleştirmek için bir tane OEM key satın almak istiyorum ancak hangi yer güvenilirdir tam olarak bilmiyorum. Bulabildiğim en ucuz satıcıyı aşağıya bıraktım. Bu site güvenilir midir, aranızda daha önce alışverişi olmuş olan var mı? Teşekkürler.
Sağlamlisans bozdu bana kalırsa, anakart değişikliği yaptım key çalışmadı saçmalık ve alırken böyle bir uyarı yazmıyordu sitelerinde, ulaşmaya çalıştım muhattap bile bulamadım önermiyorum.
Windows 11 Pro Lisans Anahtarı en uygun fiyat ile Hepsi Lisans'ta! Windows 11 Pro Key ile en yeni teknoloji şimdi hem masaüstü, hem de dizüstü bilgisayarınızda!
www.hepsilisans.com
Buradan alın, güvenilirdir. Kod çalışmazsa destekle iletişime geçebilirsiniz Whatsapp'tan. Sağlamlisans'a bence daha fazla vermeyin.
Windows 11 Pro Lisans Anahtarı en uygun fiyat ile Hepsi Lisans'ta! Windows 11 Pro Key ile en yeni teknoloji şimdi hem masaüstü, hem de dizüstü bilgisayarınızda!
www.hepsilisans.com
Buradan alın, güvenilirdir. Kod çalışmazsa destekle iletişime geçebilirsiniz Whatsapp'tan. Sağlamlisans'a bence daha fazla vermeyin.
Mail olarak atıyorlar, Bana 15-20 dakika içinde gelmişti. İlk verdiği kod geçersizdi, hemen Whatsapp'tan iletişime geçtim, yeni bir kod verdi ve nasıl aktif edebileceğimi gösterdi. Şuan sorunsuz kullanıyorum.
Mail olarak atıyorlar, Bana 15-20 dakika içinde gelmişti. İlk verdiği kod geçersizdi, hemen Whatsapp'tan iletişime geçtim, yeni bir kod verdi ve nasıl aktif edebileceğimi gösterdi. Şuan sorunsuz kullanıyorum.
Tamamdır, ben siparişi 19 geçe vermişim. Ödemeyi kesti bankamdan. 15 dakika civarı geçmiş, beklemeye devam ediyorum öyleyse. Ben maile geleceğini bilmiyordum sitede gözükecek sandım.
Tamamdır, ben siparişi 19 geçe vermişim. Ödemeyi kesti bankamdan. 15 dakika civarı geçmiş, beklemeye devam ediyorum öyleyse. Ben maile geleceğini bilmiyordum sitede gözükecek sandım.
Pardon, 15 dakikada değil 1.5 saatte gelmiş. Saat 19:00'da ödemeyi yapmıştım, saat 20:31'de kodu iletmişler. Başka bir şey ile karıştırmışım, endişelenmenize gerek yok.