ibr4himky Yoctopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #1 Aynı ürün anahtarını format atıldıktan sonra tekrardan kullanıp etkinleştirme yapabilir miyim?
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 1 Kasım 2022 #2 ibr4himky dedi: Aynı ürün anahtarını format atıldıktan sonra tekrardan kullanıp etkinleştirme yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Zaten OEM anakarta gömülür. Siz daha formata başlarken anahtarı algılayıp o Windows sürümünü kurar.
ibr4himky dedi: Aynı ürün anahtarını format atıldıktan sonra tekrardan kullanıp etkinleştirme yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Zaten OEM anakarta gömülür. Siz daha formata başlarken anahtarı algılayıp o Windows sürümünü kurar.
ibr4himky Yoctopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #3 491824 dedi: Zaten OEM anakarta gömülür. Siz daha formata başlarken anahtarı algılayıp o Windows sürümünü kurar. Genişletmek için tıkla... Ama benim bilgisayarımda HDD takılı ve ben SSD'ye geçiş yapacağım ve sistemi de SSD üzerine kuracağım yine aynı durum söz konusu olur mu?
491824 dedi: Zaten OEM anakarta gömülür. Siz daha formata başlarken anahtarı algılayıp o Windows sürümünü kurar. Genişletmek için tıkla... Ama benim bilgisayarımda HDD takılı ve ben SSD'ye geçiş yapacağım ve sistemi de SSD üzerine kuracağım yine aynı durum söz konusu olur mu?
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 1 Kasım 2022 #4 ibr4himky dedi: Ama benim bilgisayarımda HDD takılı ve ben SSD'ye geçiş yapacağım ve sistemi de SSD üzerine kuracağım yine aynı durum söz konusu olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakart üzerinde işlemci veya grafik kartı değişmez ise sorun olmuyor diye biliyorum.
ibr4himky dedi: Ama benim bilgisayarımda HDD takılı ve ben SSD'ye geçiş yapacağım ve sistemi de SSD üzerine kuracağım yine aynı durum söz konusu olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakart üzerinde işlemci veya grafik kartı değişmez ise sorun olmuyor diye biliyorum.
ibr4himky Yoctopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #5 anladım çok teşekkür ederim