MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #21 Chomusuke dedi: Eki Görüntüle 1296427 Şu kısım yeterli olur muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Yani kullanabilirsiniz ama bir anda iptal olma ihtimali var anahtarın ben o yüzden Retail key tavsiye ediyorum.
Chomusuke dedi: Eki Görüntüle 1296427 Şu kısım yeterli olur muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Yani kullanabilirsiniz ama bir anda iptal olma ihtimali var anahtarın ben o yüzden Retail key tavsiye ediyorum.
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 6 5 Şubat 2022 #22 MükreminT dedi: Yani kullanabilirsiniz ama bir anda iptal olma ihtimali var anahtarın ben o yüzden Retail key tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yok tavsiyenizde haklısınız ama MAK keylerin de bazıları uzun süre gidebiliyor sanırım.
MükreminT dedi: Yani kullanabilirsiniz ama bir anda iptal olma ihtimali var anahtarın ben o yüzden Retail key tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yok tavsiyenizde haklısınız ama MAK keylerin de bazıları uzun süre gidebiliyor sanırım.