OEM key yasal mı?

blaneTech

Picopat
Su anda aktive edilmemis bir Windows kullanıyorum. Resmi lisans pahali, OEM keyler komik fiyatlara satildigi icin yasal olmadigini dusundum, sanirim Linux'a gececegim. Fakat size de danismak istedim.

Tabii ki yasal değil ancak güvenli.

Son düzenleme:
Keyler orjinal ancak yasal değil. Microsofttan bir şekilde alınmış keyler.
Eğer alırsanız aktivasyon için satıcı ile iletişime geçtiğinizde bunu anlayacaksınız zaten. Ama risk/fiyat oranına değer mi onu siz bileceksiniz.

Hiçbiri yasal değil. Ancak yasal olmaması kimsenin umrunda değil bu yüzden kullanabilirsin. 5TL'ye almıştım ben 4 sene önce 0 sıkıntı.

Hiçbiri yasal değil. Ancak yasal olmaması kimsenin umurunda değil bu yüzden kullanabilirsin. 5TL'ye almıştım ben 4 sene önce 0 sıkıntı.

SSS kısmı:

5000 TL'lik lisansı 30 TL'ye alarak bir akıllı biziz zaten.
O dediğiniz kutulu ürünler. Biz burada kutulu ürünlerden bahsetmiyoruz. Windows gibi firma bilmiyor bu satışları onlar aptal ama bi' siz akıllısınız. Yahu bu firmalar pazarda çakma ürün üreten adama bile dava açıyor. Öyle kolay mı sanıyorsunuz bu işleri?

Ben bunu almıştım her iki bilgisayarım için de 1 yıldır sorunsuz. Hem office hem windows.
Kesinlikle sanal kart kullan alacaksan. Kredi kartı falan verme

Aynen oyle... Kotu niyetimizden de degil, uluslararasi olarak yuzlerce dolara aliyor millet biz 2 dolara aktif etmis oluyoruz. En iyisi kurun dusmesini beklemek (!) veya Linux'a gecmek. Ya da aktif etmemek sanirim... Sagolun cevaplar icin.

İşin gerçeğini bilmeden konuşmayın.
İşin gerçeği bu piayasada 30TL civarına satılan bütün keyler Windows 7'nin 10.yasina gelmesiyle verilen hediye keyler. İnsanlar bunlari toplayarak üstüne Windows 10 Windows 11 yazarak satıyorlar.(çünkü 7 ve sonrası aynı KMS özellikleri kullanıyor.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…