Merhaba ben bilgisayarıma format attım ve normalde CMD ile etkinleştirirdim ama zararlı olduğunu öğrendim ve OEM key almaya karar verdim. Bir yerdede OEM keylerin sadece masaüstü bilgisayarlarda çalıştığı yazıyordu. Emin olmak için buraya sordum. OEM keyler laptopta çalışır mı? Bir de güvendiğiniz bir key alma sitesi yazar mısınız? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba ben bilgisayarıma format attım ve normalde CMD ile etkinleştirirdim ama zararlı olduğunu öğrendim ve OEM key almaya karar verdim. Bir yerdede OEM keylerin sadece masaüstü bilgisayarlarda çalıştığı yazıyordu. Emin olmak için buraya sordum. OEM keyler laptopta çalışır mı? Bir de güvendiğiniz bir key alma sitesi yazar mısınız? Şimdiden teşekkürler.
Sosyal'de okuduğum konuları incelediğimde çoğu kişinin aktivasyon konusunda bilgisiz olduğunu görüyorum. Kimisi bazı şeyleri kısmen bilirken kimisi de tamamen yanlış biliyor. Lisans türleri ile ilgili şu rehberi inceleyin derim...
www.technopat.net
CMD ile etkinleştirmenin ne olduğuna bakıp karar verebilirsiniz.
OEM anahtar için illa dizüstü olacak diye bir şart yok.
OEM, RETAIL fark etmeksizin kullanabilirsiniz.
Ben ihtiyacım olduğunda genel ağ üzerinden bulup aktif ediyorum. Para vererek de aynı anahtarlara erişiyorum çünkü
Anahtarı araştırdığımda da şu var.
Anahtar Win 7 MAK
Kod:
Key: Q7738-2WYQV-747JW-9F883-2VXD3
Description: Windows 7 All Volume Editions Volume:MAK
Remaining: Blocked
Time: 8/19/2022 5:30:31 PM (GMT+7)
En ucuz fiyat garantisi ile Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi Sağlam Lisans'ta Windows 10 Lisanslarını satın alıp hemen teslim alabilirsiniz.
Microsoft Microsoft Windows 10 Pro Dijital Lisans Anahtarı modelleri en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! Microsoft Microsoft Windows 10 Pro Dijital Lisans Anahtarı modellerinin ürün özelliklerini ve yorumlarını karşılaştır, fiyat değişim grafiği ile en uygun fiyatını kaçırma.