S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 23 Kasım 2020 #91 kcg dedi: Hiç kullanmayın çöp dediğinizi Genişletmek için tıkla... Kullanmamaya çalışıyorum zaten. OEM key mevzularını uzatmaya gerek yok bence. 1000 küsür TL'ye Windows almanızı önermiyorum.
kcg dedi: Hiç kullanmayın çöp dediğinizi Genişletmek için tıkla... Kullanmamaya çalışıyorum zaten. OEM key mevzularını uzatmaya gerek yok bence. 1000 küsür TL'ye Windows almanızı önermiyorum.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #92 @Kokona Shiki Ucuz Windows Lisansları Yasal mı? Key almanız gerekir. Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans - n11.com Bu uygun olur mu? www.technopat.net Bu konular ne zaman açılsa Recep Baltaş'ın bu yazısını paylaşırım.
@Kokona Shiki Ucuz Windows Lisansları Yasal mı? Key almanız gerekir. Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans - n11.com Bu uygun olur mu? www.technopat.net Bu konular ne zaman açılsa Recep Baltaş'ın bu yazısını paylaşırım.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #93 Benim bu konuyu açma amacım OEM Key'leri savunanlar OEM Key'lerin korsan olduğunu görmeleri. Çok saptırmayalım yeter.
Benim bu konuyu açma amacım OEM Key'leri savunanlar OEM Key'lerin korsan olduğunu görmeleri. Çok saptırmayalım yeter.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 23 Kasım 2020 #94 Dengesiz Kokarca dedi: @Kokona Shiki Ucuz Windows Lisansları Yasal mı? Key almanız gerekir. Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans - n11.com Bu uygun olur mu? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Konu kapandı. Ben OEM keylerin neden yasal olmadığını ve korsan dediklerini öğrenmek istemiştim arkadaştan ama tam tersi oldu ortalık gerginleşti. Yoksa kendim Microsoft’un verdiği ücretsiz lisansı kullanıyorum, merak etmiştim sadece bu kadar.
Dengesiz Kokarca dedi: @Kokona Shiki Ucuz Windows Lisansları Yasal mı? Key almanız gerekir. Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans - n11.com Bu uygun olur mu? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Konu kapandı. Ben OEM keylerin neden yasal olmadığını ve korsan dediklerini öğrenmek istemiştim arkadaştan ama tam tersi oldu ortalık gerginleşti. Yoksa kendim Microsoft’un verdiği ücretsiz lisansı kullanıyorum, merak etmiştim sadece bu kadar.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #95 Hamza Ensar Sağlam dedi: Benim bu konuyu açma amacım OEM Key'leri savunanlar OEM Key'lerin korsan olmadığını görmeleri. Çok saptırmayalım yeter. Genişletmek için tıkla... Zaten korsan değil :d?
Hamza Ensar Sağlam dedi: Benim bu konuyu açma amacım OEM Key'leri savunanlar OEM Key'lerin korsan olmadığını görmeleri. Çok saptırmayalım yeter. Genişletmek için tıkla... Zaten korsan değil :d?
3 363436 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.305 Çözümler 8 23 Kasım 2020 #96 @MoonDrag yanlış yazmış işte, konuyu daha fazla uzatmaya gerek var mı? Bu mesaj her şeyi açıklıyor bence, daha fazla söze gerek yok.
@MoonDrag yanlış yazmış işte, konuyu daha fazla uzatmaya gerek var mı? Bu mesaj her şeyi açıklıyor bence, daha fazla söze gerek yok.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 23 Kasım 2020 #97 Param Afrikalı çocuklara kısır yapan COVID aşılarını zorla uygulayan Gates'in cebine gideceğine hiç gitmesin.
Param Afrikalı çocuklara kısır yapan COVID aşılarını zorla uygulayan Gates'in cebine gideceğine hiç gitmesin.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #98 MoonDrag dedi: Zaten korsan değil :d? Genişletmek için tıkla... Pardon düzenliyorum.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #99 acv dedi: Param Afrikalı çocuklara kısır yapan COVID aşılarını uygulayan Gates'in cebine gideceğine hiç gitmesin. Eki Görüntüle 747693 Genişletmek için tıkla... Bir Cihangir solcumuz eksikti. O da geldi, hoşgeldi.
acv dedi: Param Afrikalı çocuklara kısır yapan COVID aşılarını uygulayan Gates'in cebine gideceğine hiç gitmesin. Eki Görüntüle 747693 Genişletmek için tıkla... Bir Cihangir solcumuz eksikti. O da geldi, hoşgeldi.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.224 Makaleler 3 Çözümler 13 23 Kasım 2020 #100 Gideyim de 1000 Tl'ye orjinal Windows alayım.