OEM Keyler yasal değil

O zor bir şey değil programla rahatça olduğuna göre.

Hocam benim istediğim soruya cevap verin.

Bana Microsoft'un kendi veritabanındaki Key'ler ile eşleşmesini açıklayabilecek olan var mı? Napıyorlar heçkır abilerimiz mi Key'leri veritabanına atıyor? @Hamza Ensar Sağlam

@Hamza Ensar Sağlam dediğim soruya bile cevap veremediniz, @246941 aklıma tam yatmasa da bir cevap verdi.

@246941 Microsoft neden o kadar fazla test Key'i üretsin ki?

Hocam benim istediğim soruya cevap verin.
Bana Microsoft'un kendi veritabanındaki Key'ler ile eşleşmesini açıklayabilecek olan var mı? Napıyorlar heçkır abilerimiz mi keyleri veritabanına atıyor ? @Hamza Ensar Sağlam
Windows'un test için ürettiği anahtarlar. Bulup internette yayıyorlar sonra da satın aldığınız yerler internetten bulup size satıyor.

Keşke sizde korsan oyun satıcılarına para yedirmeseniz. Güzel oluyor mu böyle?

@MoonDrag korsan oyun satıcılarına para yedirdiğimi nereden çıkarttınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows'un test için ürettiği anahtarlar. Bulup internette yayıyorlar sonra da satın aldığınız yerler internetten bulup size satıyor.
Böyle bir açıklama bekliyordum korsan diyen arkadaşlardan ama gelmedi, ben de bu yüzden tepki gösterdim. Dayanağınız yoksa sallamayacaksınız herşeye.

Bu konu da en iyi açıklamayı @24099 hocam yapacaktır.

Tamam ben de hatalıyım. Seni boşuna etiketlememem gerekirdi mazur görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…