H HalfGlaze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.289 Makaleler 1 Çözümler 16 13 Mayıs 2023 #11 Prime777 dedi: Bununla o ayni şey degil. Fiyat farki devasa farkla var. Genişletmek için tıkla... Hırsızlığın fiyatı yoktur. Korsan kullanıldığını kabul edip kullanabilirsiniz. OmrFrka dedi: İptal ettikce yenisini alırız o zaman Genişletmek için tıkla... Kullanma mı dedim? Ben de korsancıyım. Buradaki bazı arkadaşlar OEM veya Retail key kullanıp, "kOrsana kArşıyız destek yok kardeşim" yaziyor konuların altına. Dikkat çektim.
Prime777 dedi: Bununla o ayni şey degil. Fiyat farki devasa farkla var. Genişletmek için tıkla... Hırsızlığın fiyatı yoktur. Korsan kullanıldığını kabul edip kullanabilirsiniz. OmrFrka dedi: İptal ettikce yenisini alırız o zaman Genişletmek için tıkla... Kullanma mı dedim? Ben de korsancıyım. Buradaki bazı arkadaşlar OEM veya Retail key kullanıp, "kOrsana kArşıyız destek yok kardeşim" yaziyor konuların altına. Dikkat çektim.
ahmettt193 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #12 Karar verdim gibi CMD'den acar kullanırım. Zaten şu anki PC dede oyle.