OEM lisans ile normal lisans farkı var mı?

Hocam sitede süre sınırı yok diyor bana OEM olursa daha iiy olur tercihen Windows 11 ama en fazla 60'a çıkabilirim.
Hocam o zaman epttavm sitesine girip orada 10-20 liraya satıcılara sorarak alın keyinizi hiç bir problem olmaz. Ben yıllar önce 3-4 key aldım hala sorunsuz kullanıyorum. Aşağıdaki mağazaya soru sorun oem ya da retail ise direkt alın.

Windows 10 PRO Dijital Lisans Anahtarı - PttAVM.com

Hocam o zaman ePttAVM sitesine girip orada 10-20 liraya satıcılara sorarak alın keyinizi hiçbir problem olmaz. Ben yıllar önce 3-4 key aldım hala sorunsuz kullanıyorum.

Hocam link atabilir misiniz bildiğiniz güvenilir satıcı varsa.

Hocam az önceki yere sordum bu ne lisans diye normal lisans tek aktivasyon seçeneği ve süresiz kullanım dediler.
Hocam dolandırıcılık olmaz korkmayın. Artık eskisi gibi yapamıyorlar o işi hak hukuk müşterinin yanında.

Teşekkür ederim hocam.

Hocam az önceki yere sordum bu ne lisans diye normal lisans tek aktivasyon seçeneği ve süresiz kullanım dediler.

Teşekkür ederim hocam.
Sorunuzu tekrar yöneltin OEM, RETAIL , VOLUME MAK mı diye sorun mutlaka. VOLUME MAK dışında ki diğer keyleri alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…