OEM lisans nereden alınır?

Makaleler
22
Daha fazla  
Windows 10 Enterprise evaluation diye bir sürüm şu anda PC'de var. Yakın zamanda Windows sürümünüzün vakti doldu diye bir mesaj geldi. Bir de saat başı kendini otomatik kapatıyor. Bu lisansın vakti bittikten sonra. Şimdi Pro sürümü için OEM anahtar bulamıyorum. Lütfen yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu kişi yazılım budur'u öneriyor ancak %100 OEM Key bekleme. Ben aldım MAK Key çıktı. Mail attım dönen yok. Bunu göz önünde bulundurarak başka yerlerden alabilirsin. Ya da şansını dene, OEM Key gelir belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Enterprise evaluation diye bir sürüm şu anda PC'de var. Yakın zamanda Windows sürümünüzün vakti doldu diye bir mesaj geldi. Bir de saat başı kendini otomatik kapatıyor. Bu lisansın vakti bittikten sonra. Şimdi Pro sürümü için OEM anahtar bulamıyorum. Lütfen yardım eder misiniz?
5 kere OEM key aldım belki biri düzgün çıkar diye biri gittigidiyor üçü yazılımbudur diğeri ise sağlamlisanstan sadece bir tanesi çalışıyor diğerleri iki gün sonra süresinin bittiğini belirtti o yüzden bence ya Ubuntu kurun ya da orjinalini alın.
Fakat tabiki taktir sizin

5 Kere OEM Key aldım belki biri düzgün çıkar diye biri Gittigidiyor üçü yazılımbudur diğeri ise sağlamlisanstan sadece bir tanesi çalışıyor diğerleri iki gün sonra süresinin bittiğini belirtti o yüzden bence ya Ubuntu kurun ya da orijinalini alın.
Fakat tabii ki taktir sizin.

3-4 tane akif oynadığım oyunum var. Ondan yoksa diğer laptopta Linux var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı