OEM RX 460 ve Ryzen 3 1200 alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Pripyat
Arkadaşlar, şöyle bir F/P sistem topladım kendimce. Pek bilgim yok ama bu fiyata alabileceğimin en iyisi gibi görünüyor. YouTube üzerinden farklı benchmark videolarına baktım ve benim için yeterli olduğunu düşünüyorum. Kasa, monitör ve harddisk gibi bileşenler elimde bulunduğu için listeye katmadım. Fazla uzatmadan sistemi atayım.

Bunun yanında bir de 2. el olarak 400 TL civarında satılan OEM RX 460 düşünüyorum. Şu Videodaki değerler beni şaşırttı. Gerçek mi bu değerler? Değiştirmemi önerdiğiniz donanım var mı, yoksa bu şekilde yeterli midir? Sistemin pek güncel olmadığını biliyorum. Eğer videodaki değerler doğruysa işimi görür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı şekilde bu arkadaşın sistemini düşünüyorum bilgisi olan yok mu?

Alınabilir bir sistem ama anakartı B450M S2H seçin, arada 10 lira civarı fark var.

PSU olarak da kaliteli bir markanın yine kaliteli bir model PSU'sunu alın. Ucuz diye dandik markalara
bulaşmayın.

Tam olarak bütçe belirtirseniz yardımcı oluruz.

2500 TL bütçeye ben ryzen3 1200 af,8gb 3000 MHz ram,b450m s2h anakart,fsp500w PSU,tx k3 kasa ekstra soğutucu fan Kingston 240 GB SSD ile birlikte 2000 TL tutuyor 500-600 TL civarı ekran kartı lazım bana

Hocam kafamda bir bütçe belirlemediğim için yazamadım. Elimde bazı donanımlar olduğu için ne kadar ucuz olursa o kadar iyi kafasındayım. Yinede yükseltilebilir olmasını isterim. Sanırım anakartı B450 yapıp sistemi bu şekilde alacağım. Ekran kartını belki RX 470 ya da RX 570 alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…