OEM RX460 nereden alınabilir?

qweqw3q

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Potansiyel Oyun Geliştiricisi
Arkadaşım için 2000TL bütçeye oyun kasası ayarlamak istiyoruz. Arkadaşım bu kasayı bulmuş ancak GT1030 & RX550 o bütçe için normal mi tam emin olamadım. Aklıma OEM RX460 Ekran kartları geldi ama piyasada N11 dışında bir tane bile bulunmuyor. Zamanında 350-400 olan kart, hiçbir yerde satılmıyor diye de hemen almak da istemiyorum. Yakın zamanda sizde bu ekran kartının gelme şansı var mı? Ya da şu an da satılan bir yer biliyor musunuz?

Verdiğim bütçeyi aşmayacak şekilde önereceğiniz kasaları da bekliyorum, tavsiyeler açığım.

Oem olan çok ısınıyor ve 2GB olan model. Elimde 4GB ve daha iyi soğutmaya sahip olan MSI OC modeli var ve garantisi devam ediyor. Düşünürseniz konu açayım bununla ilgili oradan konuşalım.

Oem olan çok ısınıyor ve 2GB olan model. Elimde 4GB ve daha iyi soğutmaya sahip olan MSI OC modeli var ve garantisi devam ediyor. Düşünürseniz konu açayım bununla ilgili oradan konuşalım.
Fiyat öğrenirsem çok daha iyi olur çünkü dediğim gibi, 2000TL bütçesi var ayrıca piyasa da şuan bulunmuyor diye N11'den 500TL'ye aldırmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Bendede var fanlar otomatikte ısınıyor doğru ama ben %61de kullanıyorum tek küçük fan olduğu içinde yüksek ses yapmıyor yarım saatlik stres testinde 66 dereceyi geçmedi kasamda 4 fan var yani o kadarda kötü değil o ısınıyor diyenler ince ayar çekmeyi bilmiyo fanlara ve kasa içi sirkülasyonları berbattır bidaha olsam alırmıyım almam çünkü belli başlı oyunlarda ve eski oyunlarda iyi performans veriyo yeni çıkan oyunlar oynanacaksa alınmaz ucuz ve karta ihtiyacım olduğu için almıştım 350TLye en azından birazdaha para konulup RX 570 alınmalı geçenlerde 850 tl gibi bir fiyat bandında kampanya vardı hepsiburadada.

2000TL bütçeye RX570 almak çok zor, para benim değil ne de olsa.. 2-3 yıldır kasa almaya çalışıyor. O bütçe ile high ayar oyun bekleyen de yok yani

2000TL bütçeye RX570 almak çok zor, para benim değil ne de olsa.. 2-3 yıldır kasa almaya çalışıyor. O bütçe ile high ayar oyun bekleyen de yok yani
Bilmiyorum hocam en az 2 katı gücünde 60 serisinden 70 serisi şahsen ben 40 fps almak yerine 80 fps almak isterim gerekirse çalışır bir yerlerden bulup buşururum yinede almam 60 serisini bir kere tattığım için performansı beni tatmin etmedi para bayılmam bu karta bidaha onun için ama bence OEM kesinlikle almayın yeni monitör aldım DP soketinden ekrana görüntü verecem diye çok uğraştım görüntü geldi 1 hafta sonra yine soket okumadı çıkar tak sigortaları attırdım yine öyle geldi ekrana görüntü internetten araştırdım birininde 1 haftada bozulmuş DP soket girişi oda OEM RX 460 onun için tavsiye etmiyorum bu kartı gerekirse RX 550 alın ama bu OEM RX 460dan uzak durun forumda çoğu kişi ekrana görüntü alamadığından iade etmişti kartı zaten sorunlu çıkmıştı çoğu.

Bilemiyorum, en uygun, bütçe dostu, F/P ekran kartı bakıyoruz..

Bilemiyorum, en uygun, bütçe dostu, F/P ekran kartı bakıyoruz..
Bütçenize göre en mantıklı davranış APU bir sistem almak olur oyunları düşük ayarda akıcı bir şekilde oynarsınız ilerdede ekran kartı takıp daha performanslı şekilde kullanılabilir.

R3 1200 & 750TI (RX460) daha iyi performans veriyor gözüküyor. Arkadaşım muhtemelen uzun vade de kasada değişiklik yapmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…