NscN Megapat Katılım 19 Haziran 2016 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #1 Merhabalar öncelikle. Ben bilgisayarda FIFA tarzı oyunlar oynamak için kol arıyorum ve karşıma OEM PS4 kolları çıkıyor. Sizce alınır mı? Herhangi bir gecikme yapar mı? Bilgisayarımda Bluetooth 5.0 teknolojisi mevcut. OEM Ps4 Dualshock 4 V2 Mavi Gamepad (ps4 Ve Pc Uyumlu) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL OEM Ps4 Dualshock 4 V2 Mavi Gamepad (ps4 Ve Pc Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ürün bu. Alınır mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
Merhabalar öncelikle. Ben bilgisayarda FIFA tarzı oyunlar oynamak için kol arıyorum ve karşıma OEM PS4 kolları çıkıyor. Sizce alınır mı? Herhangi bir gecikme yapar mı? Bilgisayarımda Bluetooth 5.0 teknolojisi mevcut. OEM Ps4 Dualshock 4 V2 Mavi Gamepad (ps4 Ve Pc Uyumlu) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL OEM Ps4 Dualshock 4 V2 Mavi Gamepad (ps4 Ve Pc Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ürün bu. Alınır mı? Yorumlarınızı bekliyorum.