S sinan yaman Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 234 Çözümler 3 29 Temmuz 2021 #1 Piyasadan alma OEM Windows 10 kullanıyorum. Windows 11' geçişte sıkıntı çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2021
MEHMET TATLI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 1.103 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Research&Development Engineer 29 Temmuz 2021 #2 Çıkmaz.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #3 Sorun olmaz fakat Windows 11'e format yoluyla geçerseniz lisansınızda Windows 11'in imzası olmaz ve etkinleşmez.
Sorun olmaz fakat Windows 11'e format yoluyla geçerseniz lisansınızda Windows 11'in imzası olmaz ve etkinleşmez.
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 29 Temmuz 2021 #4 MuhammedA dedi: Sorun olmaz fakat Windows 11'e format yoluyla geçerseniz lisansınızda Windows 11'in imzası olmaz ve etkinleşmez. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
MuhammedA dedi: Sorun olmaz fakat Windows 11'e format yoluyla geçerseniz lisansınızda Windows 11'in imzası olmaz ve etkinleşmez. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #5 BayKedi dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Format yoluyla geçerseniz Windows 11 lisansınızı tanıyamaz.
BayKedi dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Format yoluyla geçerseniz Windows 11 lisansınızı tanıyamaz.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 29 Temmuz 2021 #6 MuhammedA dedi: Sorun olmaz fakat Windows 11'e format yoluyla geçerseniz lisansınızda Windows 11'in imzası olmaz ve etkinleşmez. Genişletmek için tıkla... Yo bende etkinleşti , hesabımı girince etkinleştirildi diye gösteriyor
MuhammedA dedi: Sorun olmaz fakat Windows 11'e format yoluyla geçerseniz lisansınızda Windows 11'in imzası olmaz ve etkinleşmez. Genişletmek için tıkla... Yo bende etkinleşti , hesabımı girince etkinleştirildi diye gösteriyor
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 29 Temmuz 2021 #7 Net bir bilgi var mı? Sıfırdan atacaktım ama böyle bir şey varsa Windows 10 güncellemesi ile geçerim.
Net bir bilgi var mı? Sıfırdan atacaktım ama böyle bir şey varsa Windows 10 güncellemesi ile geçerim.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #8 bruhmomentumtr dedi: Yo bende etkinleşti , hesabımı girince etkinleştirildi diye gösteriyor Genişletmek için tıkla... Önce yükseltip sonra mı format attın? BayKedi dedi: Net bir bilgi var mı? Sıfırdan atacaktım ama böyle bir şey varsa Windows 10 güncellemesi ile geçerim. Genişletmek için tıkla... Tek seferlik bir yükseltme yapın daha sonra isterseniz formatla geçin.
bruhmomentumtr dedi: Yo bende etkinleşti , hesabımı girince etkinleştirildi diye gösteriyor Genişletmek için tıkla... Önce yükseltip sonra mı format attın? BayKedi dedi: Net bir bilgi var mı? Sıfırdan atacaktım ama böyle bir şey varsa Windows 10 güncellemesi ile geçerim. Genişletmek için tıkla... Tek seferlik bir yükseltme yapın daha sonra isterseniz formatla geçin.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 29 Temmuz 2021 #9 MuhammedA dedi: Önce yükseltip sonra mı format attın? Genişletmek için tıkla... Direkt ISO'yu, USB'ye attım, Windows 10'u silip üstüne kurdurttum, hesabı girince etkinleştirildi dedi
MuhammedA dedi: Önce yükseltip sonra mı format attın? Genişletmek için tıkla... Direkt ISO'yu, USB'ye attım, Windows 10'u silip üstüne kurdurttum, hesabı girince etkinleştirildi dedi
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 29 Temmuz 2021 #10 Sorun olmaz fakat Windows 11'e format yoluyla geçerseniz lisansınızda Windows 11'in imzası olmaz ve etkinleşmez. Genişletmek için tıkla... Bunun hakkında net bir şey var mı ona göre işlem yapacağım.
Sorun olmaz fakat Windows 11'e format yoluyla geçerseniz lisansınızda Windows 11'in imzası olmaz ve etkinleşmez. Genişletmek için tıkla... Bunun hakkında net bir şey var mı ona göre işlem yapacağım.