OEM Windows 10 keyi nereden alınır?

Adım Yok

Centipat
OEM Windows 10 keyler N11 gibi sitelerde 20 TL'ye kadar düşüyor ama niye incehesap ve İtopya'da 700 TL fiyatından satılıyor, beni aydınlatacak biri varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
N11 gibi sitelerde satılan keylere nerdeyse illegal diyebiliriz. Tam olarak emin olmamakla birlikte sanırım legal olmayan yollarla elde edilmiş keyler satılıyor. Bu arada bende onlardan birini kullanıyorum

Ben N11 üzerinden almıştım bir sene önce 20₺ bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hala sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, tabi bir kaç yerden duymuştum bir kaç ay sonra geçerliliği gidiyor diye fakat çevremde çoğu kişi bu şekilde aldı ve sorun yaşamadılar hiç.

Ekleme: OEM keyler anakartınız ile bağdaşıyor ve eğer anakartınızı değiştirir iseniz kodu başka bilgisayarda kullanmıyorsunuz. Yani ekran kartı değişimi olmadıkça sorun olmaz ve güvenlidir.

Ben de o sitelerden alınmış bir lisans anahtarı kullanıyorum. Hatta elimde fazla Windows 10 Pro keyi de var ordan(10 liraya) aldığım ama bu forumda satmak kurallara aykırı mı emin olamadığım için henüz satışa koymadım

Düzenleme: Zaten 100 mesaj olmadan ilan açılamıyormuş.

20 tl'lik keyleri alıp kullanabilirsin anakartın değişmedikçe bir sıkıntı olmaz format sonrasında bile kullanılabilir.

O ucuz ürün anahtarları yasal değil. Microsoft'un mağazasında Windows 10 Pro 1900 TL, hiç 10-20 TL'ye satılan ürün anahtarları yasal olabilir mi?

Ha, bilgisayarı lisanslıyor. Lakin korsan kullanımdan farkı yok. Sadece korsan kullanımda yazılım kullanıyorsun, o kadar. İkisi de emek hırsızlığı.

Microsoft TR yetkilisi açıklamıştı galiba. Yasal değil ama orijinal yapıyor diye. Ama KMS ile crack yapmaktan daha iyi bana kalırsa.

Satılan keyler şirket elemanlarının illegal yollarla satışa sunduğu keylerdir. Yasal değildir yakalandığınızda lisansınız iptal edilir. Ama Kmsipco kullanıp bilgisayarımda virüs gibi çalışan bir program kullanmakta 10 lira verip bu keyleri almak daha mantıklı . 10 Liraya yazı tura atılır yani şansın varsa çok uzun süre belkide baya uzun bir süre sorunsuz kullanabilirsin.
Ptt nin satış sitesinde vardı 10 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…