Satılan keyler şirket elemanlarının illegal yollarla satışa sunduğu keylerdir. Yasal değildir yakalandığınızda lisansınız iptal edilir. Ama Kmsipco kullanıp bilgisayarımda virüs gibi çalışan bir program kullanmakta 10 lira verip bu keyleri almak daha mantıklı . 10 Liraya yazı tura atılır yani şansın varsa çok uzun süre belkide baya uzun bir süre sorunsuz kullanabilirsin.
Ptt nin satış sitesinde vardı 10 TL
Kesinlikle haklısınız. Madem hakka girilecek, bari bilgisayara virüs bulaşmasın. KMSpico, Windows Loader gibi programlardan daha iyi OEM key almak. Ama dediğim gibi en iyisi yasal bir şekilde işletim sistemi kullanmak.
Legaldir değildir tartışmanın anlamı yok, 50 tane konu açıldı aynı bu şekilde. Merak ettiğim tek şey legal değil diyip kaynak gösteren arkadaşlar ne öneriyorlar? Bin küsür liraları verip Windows mu almalı bir ev kullanıcısı mesela? Ayrıca kendileri bu şekilde ciddi paralar verilmiş lisansları mı kullanıyorlar?
Tekrar yazıyorum, sadece merak ediyorum. Legaldir değildir tartışmıyorum.
OEM Windows 10 keyler N11 gibi sitelerde 20 TL'ye kadar düşüyor ama niye incehesap ve İtopya'da 700 TL fiyatından satılıyor, beni aydınlatacak biri varsa yazabilir mi?
Ben 50 Tl'ye Oyunfor'dan aldım.10 Tl'ye satılan yerlerde bazı arkadaşlar sorun yaşamış.Ben de risk almak istemedim.Oyunfor'dan alabilirsin kesinlikle güvenli.
Legaldir değildir tartışmanın anlamı yok, 50 tane konu açıldı aynı bu şekilde. Merak ettiğim tek şey legal değil diyip kaynak gösteren arkadaşlar ne öneriyorlar? Bin küsür liraları verip Windows mu almalı bir ev kullanıcısı mesela? Ayrıca kendileri bu şekilde ciddi paralar verilmiş lisansları mı kullanıyorlar?
Madem işletim sistemine verecek parası yok, cidden çok pahalı Windows katılıyorum, kullanmayacak kardeşim. Sen hayatında paran yetmediği bir şeyi çalıyor musun? Korsan oyun, müzik, program, işletim sistemi vs. kullanmak tam anlamıyla emek hırsızlığıdır. Paran yoksa kullanmayacaksın. Bedava linux duruyor, kullanın.
Sizce Microsoft dağıtılan bu keylerden haberdar değil midir? Bu keyler retail diye geçiyor sizce tek tek avlayıp kapatmaz mı bunları? 10tl 2 dolardan az, 700tl 100 dolardan çok. Sizce Microsoft 98 dolardan vazgeçer mi? Bu keyler illaki dağıtılacak. Microsoft olayın farkında ama olayın veri yönü var. Bu pazarda Microsoft sizce 700TL’den kaç key satar, 10TL’den kaç tane? Pazarlama stratejisi bu. Parası olmayanın verisini alırlar. Yok öyle paran yoksa linux kullan. Kapitalizmin oyuncağı olmuşsunuz.
Legal olmadığı hakkında bilgi verip genede bu keylerı kullanmalarını tavsiye ediyoruz . 2000 tl ye windows almak şirket yada kuruluş değilse akıl karı değil. Bu keyleri tavsiye ederken daha sonra düşük bir olasılıkla lisansının kırılma ihtimali oldugunu da söylememiz gerekiyor ki Tavsiye ettiğimiz kişi ne aldığını ne olabileceğini bilsin. Kimse KMS taraftarı değil zaten. Teşekkürler iyi forumlar .
Merakınızı gidermişimdir.
Biz burada legal olmadığını söylerken iki gün sonra bu keyi alan arkadaşın lisansı iptal olduğunda bunun normal olduğunu kullandığını kar sayması gerektiğini belirtmek istiyoruz .
Sizce Microsoft dağıtılan bu keylerden haberdar değil midir? Bu keyler retail diye geçiyor sizce tek tek avlayıp kapatmaz mı bunları? 10tl 2 dolardan az, 700tl 100 dolardan çok. Sizce Microsoft 98 dolardan vazgeçer mi? Bu keyler illaki dağıtılacak. Microsoft olayın farkında ama olayın veri yönü var. Bu pazarda Microsoft sizce 700TL’den kaç key satar, 10TL’den kaç tane? Pazarlama stratejisi bu. Parası olmayanın verisini alırlar. Yok öyle paran yoksa linux kullan. Kapitalizmin oyuncağı olmuşsunuz.
Kapatabilirler tabikide Keyi onaylıyan programın verilerini sattılan keyler ile eşleştirilirse windowsun satışlarında bulunmuya key onaylanmayabilir . Ve bügüne kadar alınan orjinal keylerin gerisini Windows uptage ile cürütebilir diye düşünüyorum.
İnternet kafe işletiyorum ve müşterilerim için sıfır bilgisayar kuruyorum Windows 10 1903 veya 1909 kurduktan sonra güncellemeleri müsteriye sorduktan sonra gpedit.msc üzerinden devre dışı bırakıyorum.
www.yazilimbudur.com diye bir site duymuştum. Oradan olabilir.
Kendi lisansımı, Gittigidiyor'dan almıştım. Beş dakika içinde, site içerisinden mesajla gönderdiler.
Windows Pro Lisans Key 32&64Bit en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Windows Pro Lisans Key 32&64Bit incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.yazilimbudur.com diye bir site duymuştum. Oradan olabilir.
Kendi lisansımı, Gittigidiyor'dan almıştım. Beş dakika içinde, site içerisinden mesajla gönderdiler.
Windows Pro Lisans Key 32&64Bit en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Windows Pro Lisans Key 32&64Bit incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!