T TheNorth21 Picopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 147 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #1 Merhabalar, Windows 10 Pro almak istiyorum. OEM olmak zorunda. Bütçem maksimum 50TL. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2021
Goktan Arslan Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 313 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #2 Microsoft İşletim Sistemi Yazılımı Fiyatları - GittiGidiyor İşletim Sistemi Yazılımı fiyatları GittiGidiyor'da! Bilgisayarınız için aradığınız Microsoft i̇şletim sistemi yazılımı ürünleri indirimli fiyatlarla sizleri bekliyor. www.gittigidiyor.com
Microsoft İşletim Sistemi Yazılımı Fiyatları - GittiGidiyor İşletim Sistemi Yazılımı fiyatları GittiGidiyor'da! Bilgisayarınız için aradığınız Microsoft i̇şletim sistemi yazılımı ürünleri indirimli fiyatlarla sizleri bekliyor. www.gittigidiyor.com
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #3 Sebebi özel değilse neden OEM istiyorsunuz? Retail çok daha avantajlı halbuki.