hazar99 Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 906 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar biliyorum ki bu ürünler sadece yeni bilgisayar toplandığında veriliyor. Bende bugün sistem topladım ve Microsoft OEM Windows 8.1 SL'yi satın aldım. Sizce benim aldığım ile Microsoft OEM Windows 8.1 Pro arasındaki fark nedir? OEM Windows 8.1 SL: Microsoft Oem Windows 8.1 Single Language 64 Bit Türkçe - Vatan Bilgisayar OEM Windows 8.1 Pro : Microsoft Oem Windows 8.1 Pro 64 Bit Türkçe - Vatan Bilgisayar
Arkadaşlar biliyorum ki bu ürünler sadece yeni bilgisayar toplandığında veriliyor. Bende bugün sistem topladım ve Microsoft OEM Windows 8.1 SL'yi satın aldım. Sizce benim aldığım ile Microsoft OEM Windows 8.1 Pro arasındaki fark nedir? OEM Windows 8.1 SL: Microsoft Oem Windows 8.1 Single Language 64 Bit Türkçe - Vatan Bilgisayar OEM Windows 8.1 Pro : Microsoft Oem Windows 8.1 Pro 64 Bit Türkçe - Vatan Bilgisayar
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 21 Temmuz 2014 #2 Windows 8 Sürümleri Arasındaki Farklar » Technopat Karşılaştırın ve karar verin - Microsoft Windows Windows 8 Sürümleri Açıklandı | Microsoft Türkiye Blog
Windows 8 Sürümleri Arasındaki Farklar » Technopat Karşılaştırın ve karar verin - Microsoft Windows Windows 8 Sürümleri Açıklandı | Microsoft Türkiye Blog
hazar99 Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 906 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2014 #3 Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. Kendime uygun olan Windows 8.1'i seçmişim.