Ömer dmn GTA 5 parası alınır mı?

Murat Ercan21

Hectopat
GTA 5 de herkes uçan arabalarla tanklarla geziyor. Bende istedim sonra internetten baktım ve Ömer dmn çok popülermiş sitesinde bunker unlock var 1 trilyona kadar para var RP yani level var ve çok ucuz o yüzden dolandırıcılıkmı diye düşündüm ve sormak istedim.

Hayır, almanızı önermem. Güvenilir olduğunu düşünmüyorum.

Güvenli mi Bilmiyorum fakat güvenli bile olsa adam hile yaparak kul hakkı işliyor. Ondan gelecek hiç bir şeyin hayırlı olacağını düşünmüyorum. Cazip gelebilir fakat nefsin yüzünden günah işlememelisin.

Dolandırıcı değil fakat yapmanı tavsiye etmem ban yersen adama sövme sonra.

Aldım ve bugün ban yedim internette bu konu ile ilgili dolaşırken technopat sosyalde bu konuyu gördüm ve söylemek istedim. Ama bence ben biraz fazla abartım ve çok para aldım heralde onun yüzünden Rockstar'ın gözüne battım.

Hocam kaç aldınız bende almayı düşünüyorum ban yerim diye korkuyorum

Ben birkaç yıl önce almıştım level hilesi ve para hilesi ikisi de yüksek miktardaydı adam güvenilir bir şekilde yapmıştı. Hala daha ban yemedim.

Hocam kaç aldınız bende almayı düşünüyorum ban yerim diye korkuyorum
Hocam 100 milyon aldım sen alma sakın alma paran boşa gitmesib gittim internetten youtubedan vesaire mod menü kullanıp şuan 400 milyon dolar bastım ve hala ban yemedim bu saatten sonra da yemem zaten. 2,3 kez kullandım aynı hesapta ama dikkat et mod menüler çok virüslü kullan paranı bas hemen sil bütün bilgisayarından sil menüyü ve gelen virüs felan varsa çünkü menüyü indirmek için mecbur anti virüs yazılımlarını kapatmak zorunda kalıyon ve bir öneri olarak hile menüsünü sakın insanları rahatsız etmek için kullanma paranı bas hileyi sil keyfine bak tamam mı ? hadi kolay gelsin zaten internette büssürü mod menü var kolay bulursun. + olarak youtube da yeni menü paylaşanlara bak eski hile menüleri tespit edilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…