Ömer Rıdvan, Kanalının Geleceğini Açıkladı

Makaleler
23
Kac gündür merak ediyordum, rüyalarima giriyordu. En sonunda acikladi ve rahatladim. Özellikle NusrET'i sabirsizlikla bekliyorum...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu bilmiyorsan ayıp ettin abi :D Bu efsane kardeşimiz 15 yıllık PGA478 tabanlı anakartlarla çalışan sistemler kuran biri. 3,5 TL ye bilgisayar topladılar tahta kasa içine.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz gülmek için kanalına gireyim dedimde. 45.000 Abonesi varmış, demekki insanlar ciddiye alıyorki, takip etmişler. Ben zanettimki öle 100 200 abonesi olupta onuda bot ile kasan ciddiye alınmayan bir sandım.

Beğenmesemde ilgimi çekmesede videolar, yaptığı işe emek veren insanları desteklemek lazım.
Dalga geçen insanlara bakarsak, kanal açsalar kimse ciddiye alıyormu onları acaba. :D

Beğenmiyorsan ilgini cekmiyorsa, izleme takip etme.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı