3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 26 Ocak 2021 #71 Sehribarkent dedi: onunda senden haberi yok. Genişletmek için tıkla... Yolun sonunda ya sen ya ben banlanacağım. Ama kimse insanların hakkına giremez. Banlanırsam da hatırlayanlar sağ olsun
Sehribarkent dedi: onunda senden haberi yok. Genişletmek için tıkla... Yolun sonunda ya sen ya ben banlanacağım. Ama kimse insanların hakkına giremez. Banlanırsam da hatırlayanlar sağ olsun
S Sehribarkent Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #72 Doğru olanı konusucaksınız hile sevmeyebilirsiniz... Haz etmeyebilirsiniz ama insanların ustune camur atmayacaksınız.
Doğru olanı konusucaksınız hile sevmeyebilirsiniz... Haz etmeyebilirsiniz ama insanların ustune camur atmayacaksınız.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 26 Ocak 2021 #73 312971 dedi: Yolun sonunda ya sen ya ben banlanacağım. Ama kimse insanların hakkına giremez. Banlanırsam da hatırlayanlar sağ olsun Genişletmek için tıkla... Hocam bence ban yemezsiniz. Çünkü siz kötü bir şey demiyorsunuz veya yanlış yola sürüklemiyorsunuz.
312971 dedi: Yolun sonunda ya sen ya ben banlanacağım. Ama kimse insanların hakkına giremez. Banlanırsam da hatırlayanlar sağ olsun Genişletmek için tıkla... Hocam bence ban yemezsiniz. Çünkü siz kötü bir şey demiyorsunuz veya yanlış yola sürüklemiyorsunuz.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 26 Ocak 2021 #74 Sehribarkent dedi: Doğru olanı konusucaksınız hile sevmeyebilirsiniz... Haz etmeyebilirsiniz ama insnların ustune camur atmayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Çamur atmıyoruz. Yaptığı işi söylüyoruz.
Sehribarkent dedi: Doğru olanı konusucaksınız hile sevmeyebilirsiniz... Haz etmeyebilirsiniz ama insnların ustune camur atmayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Çamur atmıyoruz. Yaptığı işi söylüyoruz.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 26 Ocak 2021 #75 senseyssuts dedi: Linkleri evet güvenilir tabii ki gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz sonuçta forum değil mi insanlar görüp baksinlar kendileri karar versinler. Genişletmek için tıkla... Bence de kendileri karar versin.
senseyssuts dedi: Linkleri evet güvenilir tabii ki gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz sonuçta forum değil mi insanlar görüp baksinlar kendileri karar versinler. Genişletmek için tıkla... Bence de kendileri karar versin.
S Sehribarkent Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #76 anomalynx dedi: Tamam sen istediğin kadar hile kulan ban ye ve bilgisayarına virüs girsin "PC'me virüs girdi yardim ediin!" diye bağırınca görürüm ben seni. Genişletmek için tıkla... Herkesin kendi özgür iradesi kullanır kullanmaz. Boyle bır durum yok, siz çocuksunuz daha bilemezsiniz.
anomalynx dedi: Tamam sen istediğin kadar hile kulan ban ye ve bilgisayarına virüs girsin "PC'me virüs girdi yardim ediin!" diye bağırınca görürüm ben seni. Genişletmek için tıkla... Herkesin kendi özgür iradesi kullanır kullanmaz. Boyle bır durum yok, siz çocuksunuz daha bilemezsiniz.
Arnadimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.232 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #77 senseyssuts dedi: Yaptığınız yorumlar kıskançlık duyguları çamur atmaktan baska bir şey değil. Çamur at izi kalsın mantığı. Genişletmek için tıkla... Hocam ne oluyor? Hocam kızmayın aman .
senseyssuts dedi: Yaptığınız yorumlar kıskançlık duyguları çamur atmaktan baska bir şey değil. Çamur at izi kalsın mantığı. Genişletmek için tıkla... Hocam ne oluyor? Hocam kızmayın aman .
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 26 Ocak 2021 #78 Sehribarkent dedi: Doğru olanı konusucaksınız hile sevmeyebilirsiniz... Haz etmeyebilirsiniz ama insanların ustune camur atmayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Bak virüslü olduğunu kendimden biliyorum.
Sehribarkent dedi: Doğru olanı konusucaksınız hile sevmeyebilirsiniz... Haz etmeyebilirsiniz ama insanların ustune camur atmayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Bak virüslü olduğunu kendimden biliyorum.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 26 Ocak 2021 #79 Sehribarkent dedi: Herkesin kendi özgür iradesi kullanır kullanmaz ve boyle bır durum yok siz çocuksunuz daha bilmessiniz. Genişletmek için tıkla... Çocuksunuz, bilemezsiniz? 14 yaşındayım ve forumda insanlara yardım etmeye çalıştığımı herkes biliyor.
Sehribarkent dedi: Herkesin kendi özgür iradesi kullanır kullanmaz ve boyle bır durum yok siz çocuksunuz daha bilmessiniz. Genişletmek için tıkla... Çocuksunuz, bilemezsiniz? 14 yaşındayım ve forumda insanlara yardım etmeye çalıştığımı herkes biliyor.
S Sehribarkent Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #80 UçanİneğeVuranFil dedi: Bak virüslü olduğunu kendimden biliyorum. Genişletmek için tıkla... Virüs nedir onu bile bilmiyorsun değil mi?
UçanİneğeVuranFil dedi: Bak virüslü olduğunu kendimden biliyorum. Genişletmek için tıkla... Virüs nedir onu bile bilmiyorsun değil mi?