G GodOfSakat Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 3 ay önce işlemcimin ömrü bitti, bilgisayar için para biriktiriyorum ama fiyatlar sürekli yükseliyor. İşlemci için bi çare varmı?
3 ay önce işlemcimin ömrü bitti, bilgisayar için para biriktiriyorum ama fiyatlar sürekli yükseliyor. İşlemci için bi çare varmı?
T Timothy Arda Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel i9-12900HX | RTX 3090 Tİ | 64 GB RAM | VA 280 HZ 00,3MS | 1 TB M.2 SSD | Windows 10S Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #2 Bunu kimse bilmiyor
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 10 Eylül 2022 #3 Çalışabilir, durumuna göre. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çalışabilir, durumuna göre. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #4 İşlemcinin ömrü nasıl bitti?
ali gülsüz Decapat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #5 Ömrü biten işlemci ne demek birisi anlatabilir mi?
G GodOfSakat Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #6 kino dedi: Çalışabilir, durumuna göre. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşlemci 10 yıllık gibi bir şey, parçalardan pek anlamıyorum.
kino dedi: Çalışabilir, durumuna göre. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşlemci 10 yıllık gibi bir şey, parçalardan pek anlamıyorum.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 10 Eylül 2022 #7 GodOfSakat dedi: İşlemci 10 yıllık gibi bir şey, parçalardan pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... O yaşta bir işlemciye yapılacak müdahaleler kendisinden pahalıya gelir. İkinci elden başka bir tane al.
GodOfSakat dedi: İşlemci 10 yıllık gibi bir şey, parçalardan pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... O yaşta bir işlemciye yapılacak müdahaleler kendisinden pahalıya gelir. İkinci elden başka bir tane al.
G GodOfSakat Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #8 06 Fil Necati dedi: İşlemcinin ömrü nasıl bitti? Genişletmek için tıkla... Kuzenimle kasayı temizlerken arka düğmesinden kapatmıştık, geri açtığımızda işlemcinin ömrü bitmiş. kino dedi: O yaşta bir işlemciye yapılacak müdahaleler kendisinden pahalıya gelir. İkinci elden başka bir tane al. Genişletmek için tıkla... Tamam, yardımınız için teşekkürler.
06 Fil Necati dedi: İşlemcinin ömrü nasıl bitti? Genişletmek için tıkla... Kuzenimle kasayı temizlerken arka düğmesinden kapatmıştık, geri açtığımızda işlemcinin ömrü bitmiş. kino dedi: O yaşta bir işlemciye yapılacak müdahaleler kendisinden pahalıya gelir. İkinci elden başka bir tane al. Genişletmek için tıkla... Tamam, yardımınız için teşekkürler.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 10 Eylül 2022 #9 İşlemci hiç çalışmıyor mu yoksa sadece eskidi mi? Saçma bir cümle kurulmuş.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #10 16 yıllık işlemci ile PC kullanıyorum çok arkadan kapattım ve fişten çektim. Hala çalışıyor.