F Furkan FG Kilopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #1 1 Aralık tarihinde ön 2 dişimdeki dolguları değiştirdim ve çürüklerin yerine dolgu yaptırdım ilk günler sıkıntı yoktu rengi güzeldi sonradan gün geçtikçe rengi koyulaşmaya başladı şu an kötü duruyor fakat sigara ve kahve kullanıyorum ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2023
1 Aralık tarihinde ön 2 dişimdeki dolguları değiştirdim ve çürüklerin yerine dolgu yaptırdım ilk günler sıkıntı yoktu rengi güzeldi sonradan gün geçtikçe rengi koyulaşmaya başladı şu an kötü duruyor fakat sigara ve kahve kullanıyorum ne yapabilirim?
aenes43 Kilopat Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #2 devlet hastanesinde yaptırdıysan kalitesiz malzeme ve işçilik kullanıyorlar normal yani.
F Furkan FG Kilopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #3 aenes43 dedi: devlet hastanesinde yaptırdıysan kalitesiz malzeme ve işçilik kullanıyorlar normal yani. Genişletmek için tıkla... Özel tekrar göstermeye gideceğim zaten.
aenes43 dedi: devlet hastanesinde yaptırdıysan kalitesiz malzeme ve işçilik kullanıyorlar normal yani. Genişletmek için tıkla... Özel tekrar göstermeye gideceğim zaten.