Çözüldü Ön eleme ile play off farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

barella

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Avrupa maçlarında ön eleme ile play off maçları var. Bu maçların farkı nedir? Hangisi daha avantajlı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1. Ön Eleme Turu
2. Ön Eleme Turu
3. Ön Eleme Turu
Play - Off (4. Ön Eleme Turu)

Sıralama böyledir. Yani Play-Off en avantajlısıdır. Çünkü gruplara kalmak için tek bir rakibi eleme durumundadır. Play Off’a 4. eleme turu da diyebiliriz. 1-2-3. Ön Elemeleri takımlar Play Off’a kalmak ordan da gruplara kalmak için oynar. Atıyorum 1. Eleme Turundan başlayan takım, gruplara kalmak için 4 tur geçmek zorunda yani 4 rakibi elemek durumundadır. Dolayısıyla işi zordur. Ama direkt Play- Off ile başlayan takım sadece 1 takımı eleyerek gruplara kalır.
Ek Bilgi: Ülke puanı, yani ülke futbolu ne kadar iyi ise o ülkenin takımları o kadar sonradan başlar. Atıyorum, Makedonya şampiyonu 1. Ön eleme ile başlarken Türkiye şampiyonu Play- Off ile başlar, Almanya şampiyonu ise elemesiz yani direkt bu aşamaları pas geçerek gruplardan başlar.
1. Ön Eleme Turu
2. Ön Eleme Turu
3. Ön Eleme Turu
Play - Off (4. Ön Eleme Turu)

Sıralama böyledir. Yani Play-Off en avantajlısıdır. Çünkü gruplara kalmak için tek bir rakibi eleme durumundadır. Play Off’a 4. eleme turu da diyebiliriz. 1-2-3. Ön Elemeleri takımlar Play Off’a kalmak ordan da gruplara kalmak için oynar. Atıyorum 1. Eleme Turundan başlayan takım, gruplara kalmak için 4 tur geçmek zorunda yani 4 rakibi elemek durumundadır. Dolayısıyla işi zordur. Ama direkt Play- Off ile başlayan takım sadece 1 takımı eleyerek gruplara kalır.
Ek Bilgi: Ülke puanı, yani ülke futbolu ne kadar iyi ise o ülkenin takımları o kadar sonradan başlar. Atıyorum, Makedonya şampiyonu 1. Ön eleme ile başlarken Türkiye şampiyonu Play- Off ile başlar, Almanya şampiyonu ise elemesiz yani direkt bu aşamaları pas geçerek gruplardan başlar.

Çözüm
Play Off'a kalmak için ön elemeleri geçmen gerek. Play off son durak.

Teşekkürler.

1. ön eleme turu.
2. ön eleme turu.
3. ön eleme turu.
Play - off (4. ön eleme turu)

Sıralama böyledir. Yani play-off en avantajlısıdır. Çünkü gruplara kalmak için tek bir rakibi eleme durumundadır. Play Off'a 4. eleme turu da diyebiliriz. 1-2-3. ön elemeleri takımlar play Off'a kalmak oradan da gruplara kalmak için oynar. Atıyorum 1. eleme turundan başlayan takım, gruplara kalmak için 4 tur geçmek zorunda yani 4 rakibi elemek durumundadır. Dolayısıyla işi zordur. Ama direkt play- off ile başlayan takım sadece 1 takımı eleyerek gruplara kalır.
Ek bilgi: Ülke puanı, yani ülke futbolu ne kadar iyi ise o ülkenin takımları o kadar sonradan başlar. Atıyorum, Makedonya şampiyonu 1. ön eleme ile başlarken Türkiye şampiyonu play- off ile başlar, Almanya şampiyonu ise elemesiz yani direkt bu aşamaları pas geçerek gruplardan başlar.

Çok güzel açıklamışsın teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı