babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 470 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #1 Arka fani yaptım ama bunun nereye bağlanacağını bulamadım arkadaşlar. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2020
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 18 Ağustos 2020 #2 babanxbox dedi: Arka fani yaptım ama bunun nereye bağlanacağını bulamadım arkadaşlar. Eki Görüntüle 642559 Genişletmek için tıkla... PSU'dan çıkan 4lü molex kablosuna.
babanxbox dedi: Arka fani yaptım ama bunun nereye bağlanacağını bulamadım arkadaşlar. Eki Görüntüle 642559 Genişletmek için tıkla... PSU'dan çıkan 4lü molex kablosuna.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #3 Hocam anakartınızı kontrol edin. SYS fan girişi tek ise çoklayıcı almanız gerekebilir. Gördüğüm kadarıyla fanda Molex giriş yok.
Hocam anakartınızı kontrol edin. SYS fan girişi tek ise çoklayıcı almanız gerekebilir. Gördüğüm kadarıyla fanda Molex giriş yok.
babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 470 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #4 uguratakan dedi: PSU'dan çıkan 4lü molex kablosuna. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum dediğin gibi arkasinda da girişler varmış sorunsuz çalışıyor.
uguratakan dedi: PSU'dan çıkan 4lü molex kablosuna. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum dediğin gibi arkasinda da girişler varmış sorunsuz çalışıyor.
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 19 Ağustos 2020 #5 Yener K. dedi: Hocam anakartınızı kontrol edin. SYS fan girişi tek ise çoklayıcı almanız gerekebilir. Gördüğüm kadarıyla fanda Molex giriş yok. Genişletmek için tıkla... Hocam, siz ya Molex'in ne olduğunu bilmiyorsunuz ya da gözleriniz bozuk.
Yener K. dedi: Hocam anakartınızı kontrol edin. SYS fan girişi tek ise çoklayıcı almanız gerekebilir. Gördüğüm kadarıyla fanda Molex giriş yok. Genişletmek için tıkla... Hocam, siz ya Molex'in ne olduğunu bilmiyorsunuz ya da gözleriniz bozuk.
babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 470 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #6 uguratakan dedi: Hocam, siz ya Molex'in ne olduğunu bilmiyorsunuz ya da gözleriniz bozuk. Genişletmek için tıkla... Molex PSU'nunmus. Ben de yeni ogrendim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2020
uguratakan dedi: Hocam, siz ya Molex'in ne olduğunu bilmiyorsunuz ya da gözleriniz bozuk. Genişletmek için tıkla... Molex PSU'nunmus. Ben de yeni ogrendim.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #7 uguratakan dedi: Hocam, siz ya Molex'in ne olduğunu bilmiyorsunuz ya da gözleriniz bozuk. Genişletmek için tıkla... Senin yaşın kadar ben PC topladım. Terbiyeni takın. Ben telefonla baktığım için yanılmış olabilirim. @uguratakan.
uguratakan dedi: Hocam, siz ya Molex'in ne olduğunu bilmiyorsunuz ya da gözleriniz bozuk. Genişletmek için tıkla... Senin yaşın kadar ben PC topladım. Terbiyeni takın. Ben telefonla baktığım için yanılmış olabilirim. @uguratakan.