Ön fanlara hava vermek

Inanckilic

Hectopat
Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Resimdeki gibi USB bağlantılı bir minik vantilatörüm var. Kasam Lancool LianLi K-56 ön tarafı mesh ve önde 2 fan mevcut soğuk hava akışı sağlayan. Kasamın önüne böyle bir vantilatör koysam içerde daha iyi bir hava akışı olmaz mı? Bir zararı olmaz diye düşünüyorum aksine dışarıdan fanlara extra soğuk hava gelmiş olacak. Ne düşünüyorsunuz nasıl fikir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ne yalan söyleyeyim benim şuan öyle

Kartın sıcaklığına bağlı. Sıcaklık olarak ideal değerler alıyorsanız boş yere toz ve fan gürültüsü çekmeye gerek yok bence.

Birincisi çok etkili olmaz,çünkü üflenen havanın önemli kısmı mesh panelden yansır.
İkincisi, verdiğin havanın yarattığı basınç fan yapraklarının dengesini bozup fanların bozulmasına sebep olabilir.

Kasanın mesh kısmını HDD takma yeri engelliyor değişiklik olamayacağını düşünüyorum.

Kartın sıcaklığına bağlı. Sıcaklık olarak ideal değerler alıyorsanız boş yere toz ve fan gürültüsü çekmeye gerek yok bence.

Baya iyi fikirmiş, yarın hemen deneyeceğim ben de.

Bende de küçük Everest fan vardı 1 hafta sonra tırın tırın etti o gün bu gündür bozuk.

Vallahi ne yalan söyleyeyim benim şu an öyle .

Arkadaşlar sanırım beni yanlış anladınız. Bahsettiğim şey vantilatörü kasanın içine koymak değil tam önüne koyup öndeki fanlara daha fazla soğuk hava vermekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…