Ön jak girişi çalışmıyor

İsa0000

Femtopat
Daha fazla  
Ön jak girişlerim çalışmıyordu, Realtek'den aktif ettim fakat hala çalışmıyor. Aktif edince ses hepten kesiliyor, kulaklığım arkaya yetişmiyor ya yeni almam lazım ya da öne takmak zorundayım ama çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön jak girişlerim çalışmıyordu, Realtek'den aktif ettim fakat hala çalışmıyor. Aktif edince ses hepten kesiliyor, kulaklığım arkaya yetişmiyor ya yeni almam lazım ya da öne takmak zorundayım ama çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz?

Jack uzatıcı alabilirsiniz. Sorununuza çözüm bulamazsanız yani. İlla yeni almak durumunda değilsiniz.

Donanımsal bir sorununuz yok ise eğer ses aygıtları kısmından ön jak girişiniz kapatılmıştır.
Realtek ile ilgili dosyaları ve programları tamamen temizleyip bilgisayarı yeniden başlatınız.
Vermiş olduğum dosyayı indirip tekrardan temiz kurulum yapınız. (Setup olanı çalıştırın)
Kurulum sonrası yeniden başlatmayınız. Denetim Masası'ndan görüntüleme ölçütünü küçük simgeler yapınız.

Ekran Alıntısı.PNG

Bu kısımda bulunan Realtek HD Audio Yöneticisini çalıştırınız.
Açılan ekranda sağ üstte ayarlar ⚙️ simgesini göreceksiniz.
Seçenekler kısmından ön jak aktifleştir seçeneğini aktif edip Tamam butonuna basınız.
Ön jak aktif olacaktır.
Anakartınıza uygun ses driverı ile aynı işlevi görecektir.
İşiniz bittikten sonra görev yöneticisinden başlangıç kısmından devre dışı bırakabilirsiniz.
Bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
Sonuçlarınızı paylaşırsanız sevinirim😊.
Dosya linki : Audio(9239_FF00)-20221220T125359Z-001.zip

Ses ayırıcı adaptör kullanıyor musun ? Çünkü benim de böyle bir problemim vardı. Adaptör takıp çözdüm. Eğer halihazırda var ise, kasa için bağlantılarını kontrol etmeni öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı