Fe1ixies Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 11 21 Şubat 2020 #1 Merhaba. Bilgisayarı alalı 1.5 yıl civarı oldu. Ön jak girişlerini bir türlü çalıştıramadım. Kasanın bağlantılarına baktım hd audio takılı. Kasadan başka bir kabloda göremedim takılı olmayan. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba. Bilgisayarı alalı 1.5 yıl civarı oldu. Ön jak girişlerini bir türlü çalıştıramadım. Kasanın bağlantılarına baktım hd audio takılı. Kasadan başka bir kabloda göremedim takılı olmayan. Yardımcı olabilir misiniz?
O Orhan.. Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 9 21 Şubat 2020 #3 Realtek hd audio yöneticisini yükle ordan düzeltiliyo eğer ordan düzelmesse girişler anakarta bağlanmamış demektir.
Realtek hd audio yöneticisini yükle ordan düzeltiliyo eğer ordan düzelmesse girişler anakarta bağlanmamış demektir.
Fe1ixies Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 11 21 Şubat 2020 #4 Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 504076 Bu ayar aktif mi? Genişletmek için tıkla... O ayar aktifmi bilmiyorum birkaç ay önce bakmıştım ayarlara. Şuan iş yerindeyim gece bakarım Orhan.. dedi: Realtek hd audio yöneticisini yükle ordan düzeltiliyo eğer ordan düzelmesse girişler anakarta bağlanmamış demektir. Genişletmek için tıkla... Yüklenmiştim realtek'i biostanda ayarlamaya çalıştım. Kasanın camından baktığımda takılı gözüküyor. Eve gidince tekrar çıkar-tak yaparım.
Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 504076 Bu ayar aktif mi? Genişletmek için tıkla... O ayar aktifmi bilmiyorum birkaç ay önce bakmıştım ayarlara. Şuan iş yerindeyim gece bakarım Orhan.. dedi: Realtek hd audio yöneticisini yükle ordan düzeltiliyo eğer ordan düzelmesse girişler anakarta bağlanmamış demektir. Genişletmek için tıkla... Yüklenmiştim realtek'i biostanda ayarlamaya çalıştım. Kasanın camından baktığımda takılı gözüküyor. Eve gidince tekrar çıkar-tak yaparım.