Ön Jak Temassızlık Sorunu

MasterCaution

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Rütbeli Personel
Bilgisayarımın ön jakında sadece ses alışı sağlayan yeşil jak yeri temassız tabii biraz uğraşınca sesi düzgün bir şekilde alabiliyorum diğer türlü ise bozuk alıyorum bu kısım için almam gereken parça nedir ? Ne olarak almalıyım? Tek bildiğim bir kablosu var amma bu kablonun bağlandığı jakı nereden alabilirim veya başka bir çözümü de var mı?

Kulaklığınızin jakinda sorun olmadığına emin misiniz? Çünkü dediğin sorunu bende cok fazla yaşadım ama dediğim gibi sorun kulakliktaydi. Kulaklığı telefona veya bilgisayarınızdaki baska bir jaka takip dener misiniz?

Kulaklığınızin jakinda sorun olmadığına emin misiniz? Çünkü dediğin sorunu bende cok fazla yaşadım ama dediğim gibi sorun kulakliktaydi. Kulaklığı telefona veya bilgisayarınızdaki baska bir jaka takip dener misiniz?
hocam baktım kulaklıkta sorun yok kendi telefonumun kulaklığını taktığımda da aynı sorunla karşılaşıyorum dediğim gibi sorun ön jakta

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı