10 pro.Redmi Note 10 Pro mu daha iyi ön kamerada? Yoksa Redmi Note 9 Pro mu?
10 Pro.
Arka kamerada 9 pro güzel ama. Aralarında fark olmaz fazla ve 10 pro redmi serisinin bana göre en iyi telefonudur.10 pro.
Arka kamerada 9 pro güzel ama. Aralarında fark olmaz fazla ve 10 pro redmi serisinin bana göre en iyi telefonudur.
Evet. Ön kamerada 10 pro.Eminsin?
Arka kamerada 9 Pro güzel ama. Aralarında fark olmaz fazla ve 10 Pro Redmi serisinin bana göre en iyi telefonudur.
Evet. Ön kamerada 10 Pro.
Ön kamera 10 pro. Arkada 9 pro gayet güzel. Fazla fark olmaz ama sensor, diyafram acıklıgı göz önünde olunca böyle oluyor. Bende kullandım çünkü.Soruyorum çünkü Note 9 Pro on kamerada çok iyiydi ve arka kameradada iyiydi.
10 pro almanı öneririm alacaksan. Ekran ve işlemci olarak güzel 9 proya göre ama öyle aman aman bir fark yok. Kamera da kendine göre dediklerimi göz önünde bulundur. 9 pro 60hz, 10 pro 120 hz.Ön kamera 10 pro. Arkada 9 pro gayet güzel. Fazla fark olmaz ama sensor, diyafram acıklıgı göz önünde olunca böyle oluyor. Bende kullandım çünkü.
Ön kamera 10 Pro. Arkada 9 Pro gayet güzel. Fazla fark olmaz ama sensor, diyafram acıklıgı göz önünde olunca böyle oluyor. Bende kullandım çünkü.
10 Pro almanı öneririm alacaksan. Ekran ve işlemci olarak güzel 9 Pro'ya göre ama öyle aman aman bir fark yok. Kamera da kendine göre dediklerimi göz önünde bulundur.
Ön kamera 10 pro. Arkada 9 pro gayet güzel. Fazla fark olmaz ama sensor, diyafram acıklıgı göz önünde olunca böyle oluyor. Bende kullandım çünkü.
10 pro almanı öneririm alacaksan. Ekran ve işlemci olarak güzel 9 proya göre ama öyle aman aman bir fark yok.
Mp kameranın kalitesini göstermez, o genellikle göz boyama içindir. Onun hiç alakası yok.Biri 108 MP arka kamera diğeri 64 MP.
MP kameranın kalitesini göstermez, o genellikle göz boyama içindir. Onun hiç alakası yok.
Mp kameranın kalitesini göstermez, o genellikle göz boyama içindir. Onun hiç alakası yok.
9 pro veya 10 proya geçebilirsin seni tatmin ederler diye düşünüyorum. 10 pro alman daha güzel olur tabi ama 9 proda üzmez.Bende şu an resmi Note 11 var hiç memnun değilim özellikle kamerasından.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.