Ön kolda çalışırken tendonlar zorlanmadı

Daha fazla  
Dün göğüs - arka kol çalıştım ama neden bilmiyorum ön kol da çalıştım. Ön kol için her zaman yaptığım iki hareketi kullandım. Bugüne kadar o iki hareketin sonunda daha fazla kaldıramayacak hâle geliyorum. Ama dün pek öyle olmadı. Bugün sabah tendonlarım ağrır vaziyette uyanırım sandım ama hayır ağrımıyorlardı. Bugün de gittim sırt - ön kol çalıştım başta çalışmayacaktım kol ama baktım pek bir sıkıntı yok çalıştım. Hammer Curl yaptım 5 kiloyla 4 set 12 tekrar. Bittiğinde yine damarlar falan çıkmıştı ama aradığım ve alışık olduğum his yoktu kollarımda. İkinci hareketi 7.5 kiloyla yaptım yine 4 set 12 tekrar olarak. Ama hâlâ tükenişe varamamıştım ki varmış olmam lazımdı. Öyle olunca dedim zaten setler bitti Allah ne verdiyse başladım. 48 tekrar zaten yapmıştım üstüne birkaç set daha yaptım ama hâlâ varamadım. En son durdum çünkü ertesi güne kollarımı kullanabilir vaziyette uyanmak isterim. Sizce sebebi ne olabilir? Dün ön kol yapmış olmam bugüne ısınmış girmemi mi sağladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…