raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 Ön libero ve Dos arasında fark var mı?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.006 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #2 raxemüller dedi: Ön libero ve DOS arasında fark var mı? Genişletmek için tıkla... Yanlış olmasın libero her yere giderken DOS defansif takılıyor biraz daha.
raxemüller dedi: Ön libero ve DOS arasında fark var mı? Genişletmek için tıkla... Yanlış olmasın libero her yere giderken DOS defansif takılıyor biraz daha.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.826 Çözümler 13 Yer İstanbul 6 Eylül 2023 #3 DOS biraz daha önde pozisyondur. DOS, ön libero ile aynıdır. Libero daha geri de kalır.
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #4 Stack dedi: DOS biraz daha önde pozisyondur. DOS, ön libero ile aynıdır. Libero daha geri de kalır. Genişletmek için tıkla... Ben DOS oynuyorum hoca beni isterse libero da oynata biliyor dimi?
Stack dedi: DOS biraz daha önde pozisyondur. DOS, ön libero ile aynıdır. Libero daha geri de kalır. Genişletmek için tıkla... Ben DOS oynuyorum hoca beni isterse libero da oynata biliyor dimi?
Taha_Blackdavid Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 6 Eylül 2023 #5 raxemüller dedi: Ben DOS oynuyorum hoca beni isterse libero da oynata biliyor dimi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki.
raxemüller dedi: Ben DOS oynuyorum hoca beni isterse libero da oynata biliyor dimi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.826 Çözümler 13 Yer İstanbul 6 Eylül 2023 #6 raxemüller dedi: Ben DOS oynuyorum hoca beni isterse libero da oynata biliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... DOS, ön libero ile aynıdır. Libero daha geridedir, DOS daha ileridedir. Hocanın kararı.
raxemüller dedi: Ben DOS oynuyorum hoca beni isterse libero da oynata biliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... DOS, ön libero ile aynıdır. Libero daha geridedir, DOS daha ileridedir. Hocanın kararı.