Ön lisans bölüm önerisi

juggernaut31

Centipat
Daha fazla  
Maalesef sıralamam istediğim gibi gelmedi. 110 bin sıralama yaptım hem sayısal hem eşit ağırlıkta. Ailem Eskişehir dışına göndermiyor ve burada da pek ilgimi çeken bir bölüm tutmuyor. Ön lisans okuyup DGS ile elektrik-elektronik mühendisliğine geçmeyi planlıyorum. Ön lisans bölümü olarak aklımda robotik ve yapay zeka bölümü, Mekatronik ve uçak teknolojisi bölümleri var.

Son düzenleyen: Moderatör:
110 bin sıralamaya ön lisans bölümü yazmak yerine iyi 4 yıllık bölümler yazabilirsiniz bence ama karar sizin. Robotik ve yapay zeka bölümü geleceğin mesleği olarak görülüyor ancak çok bir bilgim yok. Uçak teknolojisi bölümünün de iyi olduğunu duydum. Mekatronik ise meslek lisesi mezunu değilseniz çok tavsiye etmem.

110 bin sıralamaya ön lisans bölümü yazmak yerine iyi 4 yıllık bölümler yazabilirsiniz bence ama karar sizin. Robotik ve yapay zeka bölümü geleceğin mesleği olarak görülüyor ancak çok bir bilgim yok. Uçak teknolojisi bölümünün de iyi olduğunu duydum. Mekatronik ise meslek lisesi mezunu değilseniz çok tavsiye etmem.
Meslek lisesi mezunuyum. 4 yıllık iyi bölüm ne var ki Eskişehir'de bu sıralamaya?

Matematik ve bilgisayar bilimleri bölümü de var o nasıldır?

Matematik bölümünü çok tavsiye etmiyorum. Formasyon alıp öğretmen olabilirsiniz ancak öğretmen ataması yok. Özelde çalışırım diyorsanız okunabilir. Özel ders verme imkanı da var. Bilgisayar bilimleri bölümü hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.

Matematik bölümünü çok tavsiye etmiyorum. Formasyon alıp öğretmen olabilirsiniz ancak öğretmen ataması yok. Özelde çalışırım diyorsanız okunabilir. Özel ders verme imkanı da var. Bilgisayar bilimleri bölümü hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.
Dostum iki ayrı bölüm değil, bölümün adı matematik ve bilgisayar bilimleri.

Matematik ve bilgisayar bilimleri bölümü de var o nasıldır?
Matematik bölümü okuyorum, soyut dersler dışında güzel bir bölüm, yani insanlar mezun olunca öğretmen olacakmışsın zorunluluğu ile bakıyor ama çok yönlü bir bölüm ben öğretmenlik düşünmüyorum, yazılıma yöneldim o alanda kendimi geliştiriyorum. Eğer matematiği seviyorsan yazabilirsin bilgisayarı da seviyorsan pek zorlayacağını sanmıyorum, zor bir bölüm ama çalışınca hallolur, eğer ilerde mühendislik okursan ya da başka bir bölüm matematik derslerinin hepsini saydırma ihtimalin de var. Yine de kendi kararın senin için neyin iyi olacağını düşünüyorsan onu yaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı