Raven_141 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 305 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #1 Karşılıksız burs veren kurumlar nelerdir? Hangilerine başvurmalıyım ve hangileri güvenli? Bir de e-devletten mi başvuracağım?
Karşılıksız burs veren kurumlar nelerdir? Hangilerine başvurmalıyım ve hangileri güvenli? Bir de e-devletten mi başvuracağım?
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.509 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #2 E devletten başvuruluyor hocam vakıf tarzı burslarda ise @333365 hocam daha iyi bilgi verir size.
Raven_141 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 305 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #3 Ana De Armas dedi: E devletten başvuruluyor hocam vakıf tarzı burslarda ise @333365 hocam daha iyi bilgi verir size. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, burslar hakkında pek bir şey bilmiyorum her bursu alamıyormuşuz galiba bazı şartlar varmış.
Ana De Armas dedi: E devletten başvuruluyor hocam vakıf tarzı burslarda ise @333365 hocam daha iyi bilgi verir size. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, burslar hakkında pek bir şey bilmiyorum her bursu alamıyormuşuz galiba bazı şartlar varmış.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.509 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #4 Raven_141 dedi: Teşekkürler, burslar hakkında pek bir şey bilmiyorum her bursu alamıyormuşuz galiba bazı şartlar varmış. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyor isem Ekim'de açılıyor zaten burslar onun dışında bende çok bir şey bilmiyorum ilk defa başvuracağım.
Raven_141 dedi: Teşekkürler, burslar hakkında pek bir şey bilmiyorum her bursu alamıyormuşuz galiba bazı şartlar varmış. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyor isem Ekim'de açılıyor zaten burslar onun dışında bende çok bir şey bilmiyorum ilk defa başvuracağım.