Ön lisans bölümünde yatay geçiş yapma

E1Rhan

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Frontend Developer
Merhaba, ben ön lisans öğrencisiyim. Ekim ayında okulum başladı ama ben okuldan memnun değilim ve yatay geçiş yapmayı düşünüyorum.
Geçen sene komple Online olduğu için okulun nasıl olduğunu bilmiyordum. Yatay geçiş tarihlerine baktığımda ağustos ayında olmus ve bir sonraki geçiş tarihi ise sene başındaymış. İnternette gördüğüm bir yazıda 2. sınıfın son döneminde geçiş olmuyor diyor. Ne yapmam lazim, geçiş yapma imkanım var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ön Lisans'ta ilk dönem sonu ve 2'inci dönem başında geçiş yapabiliyorsun.

Benim demek istediğim şu ben ilk sene yapamazdim çünkü okulun nasıl olduğunu bilmiyordum. İkinci senemde ise okulum Ekim'de başladı geçişler ağustos ayında olmuş ama ben o ayda okulu bilmiyordum nasıl olduğunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
@E1Rhan, okulunun yatay geçiş şartlarına bakabilirsin. Ama yatay geçiş yapabileceğini sanmıyorum, dönem başı olur çünkü. Onun dışında okulunun yatay geçiş zamanlarını takip etmeniz gerekirdi, okul sitesinden zaten duyuruluyor. Kusura bakmayın ama bu sizin sorumsuzluğunuz, yapacak bir şey yok.

Benim demek istediğim şu ben ilk sene yapamazdim çünkü okulun nasıl olduğunu bilmiyordum. İkinci senemde ise okulum ekim de başladı geçişler ağustos ayında olmuş ama ben o ayda okulu bilmiyordum nasıl olduğunu.

Dostum kural böyle önlisan'ta yani 1.senenin 2.dönemi yani bahar döneminde ya da 2.senenin başında geçiş yapabiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı