Ön lisans KPSS'ys nasıl çalışılır?

Kaynaklar YKS'ye kıyasla inanılmaz az. Benim Hocam, Pegem dışında var mı tavsiyeniz?

Peki matematik için Mehmet bilge yıldız nasıldır? Benim matematiğim epey sıkıntılı maalesef ki. 7 adımda temel matematik ve ardından normal derslerine geçmek mantıklı geliyor.

Mehmet bilge yıldız, bilmeyen kişiye göre anlattığı için iyi. Anlatımı da güzel. 7 adım temel kitabını alıp bitirip oradan ana kitabına geçersiniz olur biter. Canlı yayınlarında da sorular çözüyor, takip etmenizi öneririm.

Siz girdiniz mi hocam sınava kaç almıştınız?

kusura bakmayın biraz geç gördüm mesajınızı
teşekkür ederim

teşekkür ederim

Pegem ezber bozan matematik hakkında ne düşünuyorsunuz ve matematik seviyesi TYT'den aşağida mı yoksa hemen hemen aynı mı?

Pegem ezber bozan matematik hakkında ne düşünuyorsunuz ve matematik seviyesi TYT'den aşağida mı yoksa hemen hemen aynı mı?

TYT matematik ile KPSS matematiğin alakası yok hocam. Misal rasyonel sayılarda KPSS kaynaklarında tamamen işlem soruları sorulurken TYT'de hikaye ağırlıklı soruluyor. Pegem ezberbozanda tamamen işleme dayalı sorular var.

Bu kitabı çözmedim lakin üsteki arkadaşın dediği gibi KPSS ve TYT soru sorma şekli bakımından birbirinden çok farklı olduğu için bir kıyas yapmamız doğru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…