Ön lisans mezunu birisi lise KPSS ile işe girebilir mi?

Hocam bu bilgiyi nerden öğrendiğini ya da kaynağını rica edebilir miyim? Çünkü hiçbir kaynakta böyle bir şey yazmıyor. Hiç kimseden de böyle bir şey duymadım.

Hocam attığın kaynakta öyle bir bilgi bulunmuyor. İstersen mesajı düzelt, insanların aklı karışmasın. Önceden Ön Lisans KPSS sınavına girmiş bir kişi iki sene sonra Ortaöğretim KPSS'ye girebilir.

Ben ön lisans başvuru yaptım sınava girsem veya girmesem ikisi de bana uyar ortaöğretim bu yıl girebilir miyim?

Aynen...

ÖSYM İptal Şikayetleri - Şikayetvar burayı okuyun biraz.

En yüksek hangi kademede girersen bir alt kademeden bir daha sınava giremiyorsun.

Merhaba, ben 2022 ortaöğretim KPSS'ye girdim. 2023 yılında lisans mezunu oldum. 2022 ortaöğretim KPSS puanıyla tercih yaptım, sıkıntı yaşar mıyım?

Hocam KPSS lisans 2024'e kadar yaşamazsın ama ondan sonra almazlar

Hocam bu bilgiyi nereden öğrendiğini ya da kaynağını rica edebilir miyim? Çünkü hiçbir kaynakta böyle bir şey yazmıyor. Hiç kimseden de böyle bir şey duymadım.

Sen kaynak arama ben sana söyleyim Furkan'ın dediği doğru abimden biliyorum

Ben ön lisans başvuru yaptım sınava girsem veya girmesem ikisi de bana uyar ortaöğretim bu yıl girebilir miyim?

Giremezsin

Aynen...

ÖSYM İptal Şikayetleri - Şikayetvar burayı okuyun biraz.

En yüksek hangi kademede girersen bir alt kademeden bir daha sınava giremiyorsun.
Normalde konuyu fazla uzatmayacaktım ama insanlar, benim girdiğim düşünceye girmesin diye tekrar söylüyorum. Söylediğiniz gibi bir şey yok. 2020'de KPSS önlisans sınavına girdim. Şimdiyse KPSS ortaöğretim sınavına gireceğim. Eklediğim ekran görüntüsü yeterli olmazsa ablamında aynı şekilde. İsterseniz onuda ekleyebilirim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240727-183101_Chrome.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 83

Reis benim de bir sorum var ben önlisansı yeni bitirdim e-Devlet üzerinde üniversitem gözüküyor ama lise KPSS'ye başvuru yapmak istediğimde eğitim kısmında sadece okumuş olduğum lise gözüküyor başvuru yapabilir miyim herhangi bir sıkıntı olur mu ve bu puan geçerli oluyor mu ön lisans mezunu olmama rağmen ortaöğretimden iş başvurusu yapabiliyor muyum?

Ön lisans mezunu değilim ön lisans KPSS başvurdum aynı zamanda ortaöğretim kpps başvurabilir miyim?
Hocam siz başvuru yapabildiniz mi ?

Hocam bu bilgiyi nerden öğrendiğini ya da kaynağını rica edebilir miyim? Çünkü hiçbir kaynakta böyle bir şey yazmıyor. Hiç kimseden de böyle bir şey duymadım.
Hocam başvuruların son günü bugün yine başvurmayı denediniz mi?

Merhaba, ben 2022 ortaöğretim KPSS'ye girdim. 2023 yılında lisans mezunu oldum. 2022 ortaöğretim KPSS puanıyla tercih yaptım, sıkıntı yaşar mıyım?

Hocam merhaba bende sizinle aynı durumdayım 24 mezunuyum atamam gerçekleşti. Belge teslimi yaptım sıkıntı yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…