padden Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 523 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-sn0011nt Rtx 4060 Amd Ryzen 7840Hs 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #1 Criesley dedi: Dönem bitmeden yatay geçiş yapamıyorsun. 1 dönem kalmak zorundasın. Bölüm hoşuna gitmiyorsa yeniden hazırlan sevmediğin yerde olmanın bir manası yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ön lisans öğrencisiyim ben MYP ile yapmak istiyorum ne zaman yapabilirim 1. sınıfım.
Criesley dedi: Dönem bitmeden yatay geçiş yapamıyorsun. 1 dönem kalmak zorundasın. Bölüm hoşuna gitmiyorsa yeniden hazırlan sevmediğin yerde olmanın bir manası yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ön lisans öğrencisiyim ben MYP ile yapmak istiyorum ne zaman yapabilirim 1. sınıfım.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 7 Ekim 2023 #2 padden dedi: Hocam ben ön lisans öğrencisiyim ben MYP ile yapmak istiyorum ne zaman yapabilirim 1. sınıfım. Genişletmek için tıkla... Dönem arası olabilir ama öğrenci işlerine sor.
padden dedi: Hocam ben ön lisans öğrencisiyim ben MYP ile yapmak istiyorum ne zaman yapabilirim 1. sınıfım. Genişletmek için tıkla... Dönem arası olabilir ama öğrenci işlerine sor.
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.047 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #3 Criesley dedi: Dönem arası olabilir ama öğrenci işlerine sor. Genişletmek için tıkla... 1.sınıflar dönem arası geçiş yapamaz
Criesley dedi: Dönem arası olabilir ama öğrenci işlerine sor. Genişletmek için tıkla... 1.sınıflar dönem arası geçiş yapamaz
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 8 Ekim 2023 #4 684918 dedi: 1.sınıflar dönem arası geçiş yapamaz Genişletmek için tıkla... Yapabilir. Ben yapmıştım. Belki değişti şuan memurum çalışıyorum o kadar yani
684918 dedi: 1.sınıflar dönem arası geçiş yapamaz Genişletmek için tıkla... Yapabilir. Ben yapmıştım. Belki değişti şuan memurum çalışıyorum o kadar yani