Ön lisans tercih tavsiyesi

Berkay9

Kilopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD ryzen 5 7640HS
SAMSUNG DDR5 16GB 5600MHZ RAM
NVİDİA GeForce RTX4050
1TB SSD
Esenlikler, Türkçe öğretmenliği 2. sınıf öğrencisiyim ekran görüntüsünde de görüleceği üzere listemde bulunan ön lisans programlarını görmektesiniz.
Sizce öncelik olarak hangi programları tercih etmeliyim önü açık olanlar hangileridir bilgilenmek isterim, şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

1721228308136.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @Berkay9. Önü açıklık derken 2 yıllık bir bölümün kamu sektöründeki iş imkânları mı sizin için daha önemli yoksa Dikey Geçiş Sınavında tercih edilebilecek bölüm sayısının fazla olması mı?

Merhaba @Berkay9. Önü açıklık derken 2 yıllık bir bölümün kamu sektöründeki iş imkânları mı sizin için daha önemli yoksa dikey geçiş sınavında tercih edilebilecek bölüm sayısının fazla olması mı?

Hocam dikey geçişle ek zaman kaybetmek istemiyorum aslında, asıl gayem Türkçe bölümünden mezun olduğumda atanma durumunda bir aksilik çıkarsa garantide bir bölümün olması. Ayrıca farkındayım ekran görüntüsünde hiç o garantiyi sağlayacak bir bölüm gözükmüyor o bölümden mezun olduktan sonra kendimi DGS hariç geliştirme imkanım olsa bile olur.

Hocam Dikey Geçiş ile ek zaman kaybetmek istemiyorum aslında, asıl gayem Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun olduğumda atanma durumunda bir aksilik çıkarsa garantide bir bölümün olması. Ayrıca farkındayım ekran görüntüsünde hiç o garantiyi sağlayacak bir bölüm gözükmüyor, o bölümden mezun olduktan sonra kendimi DGS hariç geliştirme imkânım olsa bile olur.
Konudaki fotoğraftakiler dışında Açık Öğretim 2 yıllık Yaşlı Bakımı bölümünü araştırabilirsiniz.

Esenlikler, Türkçe öğretmenliği 2. sınıf öğrencisiyim ekran görüntüsünde de görüleceği üzere listemde bulunan ön lisans programlarını görmektesiniz.
Sizce öncelik olarak hangi programları tercih etmeliyim önü açık olanlar hangileridir bilgilenmek isterim, şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2255603
Berkay merhabalar ben 18 yasındaıym bu sene YKS girdim sözelden 38 bin yaptım Türkçe Ögr. düşünüyorum, sence okunur mu? Acıktan da kabin memurlugu okuyacagım, bi yandan da polislik deneyeceğim. Senden fikir almak istedim, teşekkür ediyorum.

@Berkay9 ve @cüneyturgan Sınavsız ikinci üniversite ile bazı bölümlere kaydolmak için 35 yaş üstü olma şartı getirildi bu şarta dikkat ederek ayrıca "sınavsız ikinci üniversite" kapsamında bir okulda okurken veya mezun olduktan sonra, harç bedelini ödeyerek bu programdan yararlanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı