Ön lisans Tıbbi Görüntüleme Teknikeri (İÖ)'de haftada kaç gün üniversiteye gidilir?

CRAZYKNG26

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hem çalışıp hem de üniversite okumayı düşünüyorum. 2 yıllık Tıbbi Görüntüleme Teknikleri IO yazdım bu sebepten gündüzleri çalışabilirim. Ayrıca üniversiteye haftada ortalama kaç gün gidilir? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşım bir yanlışın var galiba! Bu sene itibari ile IO kalktı.

Her üniversitenin ve bölümün ders programları farklı oluyor, kazandığın okulun sitesinden kendi bölümünün ders programını bulabilirsin. Ayrıca ikinci öğretimler daha yeni kapatıldı tercih yaparken nasıl yapabildiniz onu anlayamadım. Diğer soruna gelecek olursak ikinci öğretimin mantığı derslerin öğleden sonra olması, yani aslında gececiler için bir avantaj oluyor(du) bu program genellikle.

Arkadaşım bir yanlışın var galiba! Bu sene itibari ile IO kalktı.

Hayır IO öğretimler özel üniversitelerde kalmadığı için bende puanimdan düşük burslu tercih ettim.

Özel üniversitelerde kalkmadı burslu şekilde yerlesecegimi umuyorum.

Hayır IO öğretimler özel üniversitelerde kalmadığı için bende puanimdan düşük burslu tercih ettim.

Özel üniversitelerde kalkmadı burslu şekilde yerlesecegimi umuyorum.
O zaman dediğim şeyler hala geçerli, ders programına ulaşabilirsin okulun sayfasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…