Ön lisans yatay gecis nasıl yapılır?

SonHalifeTolga

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ön lisans okuyorum ve okuduğum üniversiteden hiç memnun değilim. Kendimi çok kötü hissediyorum ama yatay gecişi öğrendim ve içimde bir umut oldu. Gitmek istediğim üniversite aradım ve şartları genel ortalamamın 2.29 gecmesi ama icimde olur olmaz bir şüphe var acaba yapamazsam diye. 9 tane dersimiz var ve bir dersten kalacağım gibi diğerlerinde problemim yok. Sorum şu 2.29 yapmak zor mu? Bir de yatay geciş bu kadar zor bir şey mi ve geçiş sonrası yurt problemi yaşar mıyım?

Aga önlisanslarda ot gibi dursan 2.50 ortalama yapılıyor zaten. Rahat yaparsın, yurt sorunu da büyük ihtimal yaşamazsın ama kesin değil tabi

Aga önlisanslarda ot gibi dursan 2.50 ortalama yapılıyor zaten. Rahat yaparsın, yurt sorunu da büyük ihtimal yaşamazsın ama kesin değil tabi
Az önce yurt idaresine gittim misafir öğrenci olarak kalırsın dedi misafir öğrenciden kastı me anlamadım ama 2.29 rahat gecebilmemi söylemen beni rahatlattı gibi umarım yapabilirim.

Az önce yurt idaresine gittim misafir öğrenci olarak kalırsın dedi misafir öğrenciden kastı me anlamadım ama 2.29 rahat gecebilmemi söylemen beni rahatlattı gibi umarım yapabilirim.
Misafir öğrenci dediği günlük para veriyorsun öyle kalıyorsun geçen sene 50 tl idi. Ayrıca sabah ve akşam olan yemekleri bedava alamıyorsun paralı.
Yer yoksa misafir olarak kalırsın yer varsa normal kalırsın

Ayrıca 2.29 alt sınır .
Yani istediğin yere notu senden yüksek birileri girerse sen giremezsin. O yüzden elinden geldiğince yüksek tut.

Bakalım yüksek tuttuğum kadar yüksek tutucam. İlk yarıyılda basvurucam yurt kayıt sürecleri açıkmıdır bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…