Çözüldü Ön lisansta üniversiteye gidiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kasım_0

Centipat
Arkadaşlar merhaba, ön lisans programı olarak bilgisayar programcılığı düşünüyorum.

Aklımda Dokuz Eylül Üniversitesi var çok güzel bir yerde biraz cahil kalabilirim kusura bakmayın. Merak ettiğim şey ön lisans programlarında da fakülteye gidiliyor mu yoksa uzaktan eğitim olarak mı eğitim görülüyor?
@ProfTech hocam müsaitseniz sizde bir bakabilir misiniz? Sizin konunuzu okudum biliyorum belki bölüm kötü olabilir ama yapabileceğim en iyi şey bunu yazmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Açık öğretim veya uzaktan adı altında olmadığı takdirde birçok önlisans hala örgün eğitime devam ediyor. Sizin üniversite ve bölümünüzde de hem örgün hem uzaktan seçenekleri mevcut. Tercih döneminde hangisini seçerseniz ona göre alırsınız eğitiminizi.
Açık öğretim veya uzaktan adı altında olmadığı takdirde birçok önlisans hala örgün eğitime devam ediyor. Sizin üniversite ve bölümünüzde de hem örgün hem uzaktan seçenekleri mevcut. Tercih döneminde hangisini seçerseniz ona göre alırsınız eğitiminizi.

Çözüm
Açık öğretim veya uzaktan adı altında olmadığı takdirde birçok ön lisans hala örgün eğitime devam ediyor. Sizin üniversite ve bölümünüzde de hem örgün hem uzaktan seçenekleri mevcut. Tercih döneminde hangisini seçerseniz ona göre alırsınız eğitiminizi.

Teşekkür ederim hocam çok sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı